Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem irritálnak az ilyen beszólások?
Alig 2 hónapja költöztünk össze és már annyira kiábrándultam belőle, hogy a szakítást fontolgatom, vagy legalább azt, hogy hazaküldöm.
Minden lépésem kritizálja és mindenre odaszúr egy-egy negatív beszólást. Például ha mosogatás közben véletlenül eltörök egy poharat, vagy leejtek valamit, akkor már kapom, hogy "hogy lehetsz ilyen szerencsétlen? Nem tudsz vigyázni?!" Mindezt jelentéktelen filléres dolgokért, vagy akár olyasmiért is amit egy mozdulattal helyre lehet hozni. Komolyan mindenre be tud szólni valamit. Én pont az ellentéte vagyok, az az igazság, hogy ő sokkal nagyobb volumenű dolgokat elszúr és én soha nem teszem szóvá, sőt, vigasztalom, hogy semmi baj. Például az autómat is meghúzta, de még a szemem sem rebbent, csak annyit mondtam, hogy semmi baj, majd megjavítom.
Ma reggel mikor a munkába készültem, öltözködés közben leszakadt a nadrágomról a gomb, és már rögtön jött, hogy "nem értem hogyan tudtad ezt is tönkretenni" szöveggel. Eddig mindent szó nélkül lenyeltem, de reggel már nem bírtam, és erélyesen odaszóltam, hogy tartsa meg magának az ilyen kritikákat, mert én sem ugatok bele, ha ő elkúr valamit. Erre csak annyit mondott, hogy ne legyek már ilyen kis mimóza aki mindent a szívére vesz, mert ő nem úgy gondolja. Semmi jele a megbánásnak vagy bocsánatkérésnek, ezzel is csak támad, hogy én vagyok mimóza.
Most épp a munkában vagyok és azt fontolgatom, hogy mikor hazaérek elküldöm. Azokután, hogy még bocsánatot sem kért, semmi kedvem ezt komolyan megbeszélni vele.
Lehet hogy nem az "érzékeny" a legjobb kifejezés, inkább konfliktuskerülő?
Erre gondolok: "ő sokkal nagyobb volumenű dolgokat elszúr és én soha nem teszem szóvá, sőt, vigasztalom"
Szerintem ez nem egészséges, mármint elfojtani ha bajunk van valakivel. Aztán persze nem olyan stílusban kellene közölni ahogy a párja teszi.. Inkább a normális megbeszélés híve vagyok.
Hát, van baj..
Ilyen, mint a párod nekem 2 hónapra se kéne, neked meg 2 hónap alatt több száz ilyen eset... Egy két bal kéz vagy, és én még magamra hiszem, hogy az vagyok.:D
18 és 23 vagyok. Igen, arra szerettem volna rávilágítani h szeretettel is lehet ezt kezelni, azaz igaza van a kérdezőnek is h kiábrándító. Köszönöm azoknak akik ezt meglátták. Én nő vagyok, így kezelném. Bár ha az autóm, amiért én dolgoztam meg, s ilyen jellegű viselkedés után meghúzná, azt már nem biztos h ilyen szépen kezelném 😁😃
Úgy lealáznám h basz@,behu😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!