Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is irritálna, ha a pasitoknak a tesója véleménye fontosabb lenne, mint a tiétek?
Nem irritàlna, ugyanis kidobnàm.
Nem èlnék sem testvér, sem anyòs, sem a sajât anyàm akarata szerint.
Az, hogy valakinek van egy ikertestvére még nem jelenti azt, hogy nem lesz önálló véleménye.
Engem az zavarna, hogy a pasimnak nincs két önálló gondolata, nem az, hogy ezt az űrt a testvére tölti ki...
Engem meg az zavar, hogy te meg azt akarod rád hallgasson.
Mintha te és a tesója is ki akarnátok herélni, hogy ne legyenek saját gondolatai.
Mi?
Szóval ha megkérdezem valakitől a véleményét, ő elmondja, aztán én nem aszerint cselekszem ahogy ő mondta nekem a dolgokat, akkor az az ember már megsértődhet?
Ha megkérdezek valakit valamiről, az nem arról szól, hogy utána teljesen alávetem magam annak, amit ő mondott.
tesójának nincs párja ugye?
gondolj bele,állandó versengés megy köztük! segítsetek neki párt találni és legyen neked és a párodnak több közös program
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!