Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fontosabb a telefonja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontosabb a telefonja, mint én?

Figyelt kérdés

2 éve együtt élünk,30+ felett vagyunk.

Már eleinte is fura volt,hogy itthon mindig le van némítva a telefonja,de csak akkor döbbentem le igazán,amikor jelentkezett egy munkahelyre.Beküldött egy önéletrajzot és hívták.Persze itthon volt és a teló néma.Ekkor szóltam érte először.

Mostanság ott tartunk hogy dugdossa a telefont.Már nincs lenémítva,de esküszöm ha tehetné feldugná a fenekébe!Képes bemászni a szekrény mögé a konnektorhoz,hogy ott töltse a telefont.

Most újabban inkognító módban böngészik.Nem néztem a telójába,csak véletlenül úgy hagyta és ránéztem.

Persze megint kérdeztem hogy mi ez a nagy titkolózás?Erre ő,semmi,hülye vagy.

Hát már tényleg annak is érzem magam,ennyire hülyének néz?

2015. dec. 19. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
manapság le is lehet zárni kóddal vagy mintával:-D
2015. dec. 19. 19:24
 2/4 omba ***** válasza:
Ha mindig ilyen volt, akkor csak szimplán idegbeteg... vagy valami nagyon titkos ügynök.
2015. dec. 20. 01:09
 3/4 anonim ***** válasza:
a helyzet az, hogy a másiknak igen jónak kell lennie ha egy telefont le akar körözni olyan valakinél aki a telefonját tényleg használja.
2015. dec. 20. 18:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt kifejtenéd?Nem értelek!
2015. dec. 21. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!