Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irritálnak és nem vonzódok a csinos, szenvedélyes nőktől? Ezért nem vagyok igazi férfi?
2-es
Pont erre a kategóriára gondoltam :)
Amúgy én is kedvelem őket, volt pár ilyen havercsajom meg úgy valami van bennük ami olyan... érdekes. Vagy csak lehet arra számítok, hogy kb. olyanok mint én mert én is mindenhová hátizsákkal megyek kopott cipőben és farmeben... Meg nagy télikaátban. Ha azt i hordanak az az igazán tuti. Szinte várom, hogy a belső zsebükben is legyen egy hatlövetű vagy valami egyéb fegyver (én is szerzek) és megyünk amerre az út visz.
Pedig amúgy nem vonz az út meg a messzeség... vagy lhet de csak magam sem tudom.
Van külső és belülről sugárzó nőiesség. Az ideális az, ha összhangban van a kettő.
(Nőiesség nem egyenlő műcici, műszempilla és mindene kint van kombináció)
Zsákos-copfos is lehet nőises, csak esetükben inkább ez a belsőből fakad.
Ettől még férfi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!