Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre kevesebb a szex. Mit tennének a helyemben?
Írd már be a keresőbe, tök gyakori probléma ez a spirállal. Van olyan típus, aminek vissza lehet teljesen vágni a szálat, szokták is (de akkor esélyesen csak altatásban tudják majd levenni.). Nekem is rövidebbre vágták, de az én férjem még így is érezte a ciklus első feleben, amikor lentebb van a méhszáj. (úgyhogy le is vetettem)
Azért vágták vissza, mert hosszan zavaró volt, szúrta a férjem becses szervét 😆 amikor visszavágták jobb lett, de ciklus első felében ugyanúgy érezte, amikor lentebb volt a méhszáj. Nem ért meg ennyi macerát a dolog nekünk. Pedig alapból jó módszer lehet, örülhet, akinek bejön, mert évekig nincs gondja a védekezéssel, és a mirenával a havi vérzés is csökken. De az estünk nem egyedi, neten is sok hasonló történet van, és a nőgyógyászom is elmondta már a felhelyezés előtt, hogy lehet tapasztalni sajnos ilyet. (A sima, hormonmentes spirál meg nagyon erős vérzést okoz sokaknak, nekem azt alapból nem javasolta a doki, mert vashiányos/vérszegény vagyok)
24#
Megfelelő tablettával semmi mellékhatás nincs. 2x szedtem 2 különféle tablettát. Egyszer 4 évig aztán most a másikat már 2. éve és semmi bajom nincs. Ha neked nem felelt meg az amit szedtél nehogy az legyen már a hibás. Keress olyat ami megfelel neked.
De ha meg eddig nem volt baja a gumival a csávónak akkor ez csak egy kifogás és más van a háttérben.
36#
Én például 3 féle gyógyszert és a hüvelygyűrűt is próbáltam. Mindegyiknél nagyon kellemetlen mellékhatások voltak. Migrén, pánikrohamok, folyamatos idegesség, 0 libidó és fájdalmas szex - ezek mindegyiknél jelen voltak. A legutóbbi után már tényleg nem merek többet kipróbálni. Sajnos el kell fogadni, hogy nem mindenki alkalmas a tabletta szedésére.
Mi leginkább a megszakításos módszernél maradtunk, bár páromnak szerencsére nincs gondja a gumival.
36#
Én már nem szedek. Orvosi tanács volt hogy 2 év után hagyjam abba mindenképpen, ha szeretnénk majd babát. A nekem megfelelő gyógyszer volt kiírva, előtte teljes kivizsgálás, vérkép, trombozisra való hajlamosság kivizsgálása.
Én értem hogy elterjedtek a bogyók, és a többi fogamzásgátló eszköz, de hosszútávon tönkreteszi vele az ember a szervezetét. Én magándokinál jártam, részletesen elmagyarázott mindent.
Azért érdemes megnézni egy fogamzásgáló használati útmutatóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!