Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre kevesebb a szex. Mit tennének a helyemben?
#21:
Nem igazán értem amit írsz. Miért "mentális blokkolás" az ha egy nő nem akar a testébe helyeztetni egy spirált?
Az egy "idegen" eszköz a testen belül. Attól még nem lesz valaki mentálisan beteg, hogy nem akar spirált felhelyeztetni. Nekem pl van egy csomó féle allergiám, lehet hogy nem is bírná a szervezetem (nem próbáltam még). Nem mindenkinek alkalmas a szervezete az évekig tartó hormonozásra és egyéb eszközökre (a szerencsésebbeknek igen).
Attól még szerintem nem kell egy nőre sem ráerőltetni hogy csak rá tartozik a védekezés, szedjen hormonokat, rakjanak fel neki spirált stb, stb. Mindegy mit csak a faszinak ne kelljen semmit csinálni. Mert ebből kb ez jön le. És ha a nő nem csinálja akkor már ő egy értéktelen semmi lesz a férfi szemében? Menjen pszichológushoz, mert mentális baja van?
Ez azért nem fair a nőkkel szemben.
18#
Azért a gyógyszernek számos mellékhatása van, amivel teljesen tönkreteszed magadat. Mondom ezt én aki most hagytam abba 2 év után. Alapból nem javasolják tovább a szedését.
Én az első két hónapban amikor abbahagytam a szedését, extra szarul voltam. Csomó idő kellett mire visszaállt a ciklusom.
A spirálról meg annyit hogy folyamatos gyulladásban tartja a méhet. És a szálai zavarhatják a partnert. Egy nagyobb mérettel rendelkező férfinek kimondottan kellemetlen is lehet.
Az óvszer meg nem okoz semmilyen gondot, nem tartalmaz hormont.
Először is, ha szereti, ha nem, nem ő fog teherbe esni, ha baj történik. Ő ha nem akarja, mossa kezeit. Vagy el kell najd vetetni, vagy kihordani és felnevelni. Amit ha urasága nem kíván, mind a te nyakadon marad. Ezek a tények.
Másodszor, miért kéne neked hormonnal terhelned a tested, vagy más idegen eszközökrt belehelyezni? A gumi max 2 órán át van rajta. A spirál benned több ideig. A tablettától sem menekülsz. Mind a te költseged és felelősseged lesz.
Harmadszor, férfi fogamzásgátló is létezik. Utána lehet nézni, meg lehet venni. Az urak is egész nyugodtan szedhetik. Jah, hogy a felseges kuki biztonsága nem tehető kockára? Akkor marad a gumi.
Kérdező, tudom, egy ideális, szeretetteljes kapcsolstban mindenre van megoldás. De az a kegyetlen igazság, hogy amíg kényelmes, a faszik maradnak. Ám ha baj van, azonnal lelépnek. Hiába dúl most a szerelem. A mai férfiak többsége(!) nem képes felelősséget vállalni.
Használj hüvelygyűrűt v pesszáriumot v soft tampont v hormon injekció v spermicid gél/tabletta v stb.
Nem csak 3 fogamzásgátló módszer van. Menj el negatív családtervezési tanácsadásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!