Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tanácsol/ mit tenne a helyembe?
Jelenleg több mint 4 éve vagyok párkapcsolatban.
Jól kijövünk egymással,szeretjük egymást stb. Viszont az utóbbi időbe azt vettem magamon észre hogy nem indít már be annyira mint pl az elején, van hogy alig kívánom vele a szexet (mikor együtt vagyunk mindig csináljuk, neki is jó nekem is, jó a szex, de viszont annyira már nem indít be és nem kívánom őt annyira).
Más nőkkel jobban dugnék már jobban kívánom őket, ennyire megszokássá vált volna a dolog vagy mi lehet? Elhagyni nem akarom mert tényleg szeretem, csak ez a dolog nem jó az egészbe,hogy sokszor alig kívánom pedig jó nő szép okos meg minden.
Valaki volt már hasonló helyzetbe?
Mit tegyek?
23 F
Embereld meg magad, ember! Úgy írsz, mint egy ötvenéves, húsz év házasság után!
Beszélgessetek, randizzatok, udvarolj neki, bánj vele újra úgy, mint a kapcsolatotok elején! Ki fog virulni, és te is újra kívánni fogod.
15 éve vagyok házas és a mai napig is minimum heti 3x marha jókat szexelek a feleségemmel. Eszem ágába nem jutna más nőre ránézni sem, nemhogy fantáziálgatni a szexről. Pedig nem is egy próbálkozás volt az ellenkező nem részéről, de inkább a gyomrom fordult fel. :D
De én szeretem a feleségem, a mai napig is.
Te nem szereted a barátnőd.
Ez ilyen. Üdv a valóságban.
Ha tényleg szereted, akkor ne más nőkről ábrándozz, hanem róla, újra és újra.
Ha nem szereted ehhez eléggé, akkor meg hagyd el.
Én is voltam így. De 20! év után. És csak átmenetileg.
Ahogy mások is írják, nem szereted eléggé.
Na ezért nem akarok kapcsolatot
Úgyis ez lesz a vége. A férfiak meg ösztönlények és ilyenkor jön a megcsalás
Drágám, kapásból ideírt min. 3 férfi, aki rácáfol az előítéletedre. Lehet, hogy rosszul válogatsz. ;)
Mert kb gyerekkorod óta vele vagy és nem éltél még.
Tedd meg neki azt a szívességet, hogy elköszönsz és úgy kezdesz el kalandozni, nem mellette. Én nő vagyok, nem tudom átérezni amit te, de abszolút megértelek. Nagyon fiatal vagy még. Ne kösd le magad egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!