Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Mit tanácsolhatok ezzel a fúival kapcsolatban?
Csajok: Miért szeretitek a gyökereket?
A helyedben az első esetnél leléptem volna.
Felre irtam és a felet el se küldte. Bocsi szar a telo.
* nem lehet tőle megszabadulni. Kidobnám de ram van ragadva. Ha elhagyom új munka kell mert ugye együtt dolgozunk. De abba a lakasba amibe most koltoztem 2 honapja azt is ott kellene hagynom. Hogy kezdjem újra az életem? Egyedül nem megy
Ne hagyd, hogy ilyen szinten rád telepedjen! Sajnos a muszlimoknál ez tök átlagos dolog, olyan szintű bennük a hatalommánia a nők felett. Az én pasim is muszlim.
Egyszer amikor beteg voltam, kérte, hogy főzzek tojást köménnyel, mert az jót tesz. Mondtam, hogy nem, mert nem szeretem a tojást. Erre közölte, hogy addig ő nem szól hozzám, míg le nem fényképezem, ahogy eszem a tojást. Először azt hittem, csak viccel, de nem, tök komolyan gondolta... a telefont folyamatosan rám nyomta. Na elmész te a k**** a****ba. Letiltottam, majd rámírt egy másik alkalmazáson keresztül, akkor már jóval kisebb arccal. Persze nem értette - vagy nem akarta érteni, nekem ezzel mi bajom.
Tedd helyre, ne hagyd, hogy úgy parancsolgasson neked, mint a kutyának! Ha meg nem érti meg, akkor hagyd ott a francba, és keressen magának egy csadoros alamuszi nyuszit, aki majd úgy ugrál neki, ahogy ő fütyül. Én magunknak sem jósolok már túl nagy jövőt, szerelem meg jó szex ide vagy oda. Vannak olyan alapvető kulturális különbségek, amiket nagyon nehéz áthidalni,mert sajnos gyakori, hogy ők elvárják tőled a legnagyobb kompromisszumkészséget, cserébe ők nem tesznek semmit. De te változz meg teljesen. Na ne...
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!