Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többéves kapcsolatban élek, de irigy vagyok a friss kapcsolatban levőkre. Miért?
Igen, irigy vagyok. Irigy vagyok azokra a párokra, akik 3-4 hete járnak, akiket körbevesz a rózsaszín köd, akik úgy ülnek le beszélgetni egymással, hogy alig ismerik a másikat, folyamatosan tudnak újat mondani, mutatni egymásnak. Akik még izgulnak egy-egy randi előtt, akiknek görcsbe rándul a gyomruk, ha meglátják, hogy "Ő" írt üzenetet facebookon. Irigy vagyok, hogy hibátlannak hiszik a másikat, hogy még nem veszekedtek, hogy nem bántották még meg a másikat.
Ehhez képest én 8 éve járok a barátommal. Szeretem őt. De már nem telít be a rózsaszín köd, nem tudunk újat mondani és mutatni a másiknak, mert jobban ismerjük egymást, mint saját magunkat. Nem rándul görcsbe a gyomrom, ha ír, mert természetes, és azt is tudom, hogy rengeteg hibája van, szoktunk veszekedni, és bizony, bántottam már meg, ami visszacsinálhatatlan.
Más is érzett úgy, ahogyan én? Őrlődöm. Tudom, hogy előbb-utóbb (jó esetben) minden 3-4 hetes kapcsolatból hosszútávú kapcsolat lesz, és lecsillapodik a kezdeti szenvedély. De én mégis vágyódom ez iránt.
kiszerettél a párodból, kiábrándultál a kapcs.-ból.
szerintem ideje tovább lépni, mert ebben már nincs annyi kakaó, hogy életed végéig együtt maradj vele.
Dobjátok fel kicsit az állóvizet! Programozatok, vágjatok bele új dolgokba!
Hidd el, ha folyton más csapná a szelet, azt is meg lehet ám unni. Nem kell annyira vágyakozni azután, hogy valaki mindig újat mondjon vagy mutasson. Például hátraarcot, vagy egy másik csajt, akivel lecserélt.
6os mondja jól! Pezsgesd fel a kapcsolatodat...randizzatok újra lepjétek meg egymást.
Én veled cserélnék(na bumm),olyan kapcsolatra vágyom aminek van alapja! 3-4hetes izgalmas de olyan mint a mocsáron átkelni,egy rossz lépés és csúszik minden.
Sosem ertettem, miert fontodabb valakinek a "szerelem", mint az, hogy valakit a hibaival egyutt tudunk Szeretni!
A szerelem hazug, elvakit, sokszor csak ez tart ossze ket embert, aztan amikor a rozsaszin kod leszall szakitanak, mert csalodnak a masikban mikor meglatjak az igazi enjuket.
En olyan kapcsolatra vagyom, mint a tied, Szeretni es Szeretve lenni, ugy, hogy tenyleg onmagaert, a hibaival egyutt, tudom Szeretni a paromat, aki ugyszint igy erez irantam, hosszu evek mulva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!