Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolatban nem érzem jól magam, honnan tudom mi az a határ amíg még érdemes küzdeni érte, próbálni megjavítani, vagy ahonnan már jobb ha feladom és elengedem?
Ez függ attól is,hogy mi miatt nem érzed jól magad az adott kapcsolatban és hogy az mennyire zavaró számodra.
Minden problémánál küzdeni kell (kivéve talán a megcsalást),tehát igyekezni kell megbeszélni és megoldani a problémát. Ha ezt nem akarja a másik fél,akkor reménytelen,hisz nem érdekled. De ha ő is küzd érte,akkor nincs veszve minden.
Sok függ az adott problémán,annak mértékén és a felek hozzáállásán is.
1. Lehet most oszlott el a köd.
2. Ha a fenti pont helytálló akkor még lehet tenni elleni. De ahhoz teljesen őszintének kell lenned hozzá.
7:22es,
a feszültség fokozatosan kúszott belém. szerintem nem feltétlen rajta vezetem le, mert amikor mással foglalkozom akkor semmi bajom. próbáltam vele beszélni, és szerettem volna helyrehozni a kapcsolatunkat. az a típus vagyok, aki csak akkor dob ki valamit ha végképp használhatatlan. de a beszélgetéseink során kiderült hogy nem is fogja fel mi a probléma. szerinte nem találkozunk eleget és ez lehet az oka, mert ha mindig együtt lennénk akkor nem is lenne semmilyen konfliktusunk. most viszont nem tudom mit csináljak. teljesen tanácstalan vagyok. ha kiderülne hogy valami remény mégis van akkor valószínűleg megtennék mindent amit csak lehet, de most tényleg nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!