Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt mindenki tökéletes kapcsolatban él? Nincs köztetek olyan aki nem egyből szakít, hanem javítani próbál a dolgokon?
Párom nagyon nyugodt, nehéz kihozni a sodrából és akkor is magába fojtja. Én nagyon hirtelen természet vagyok, hamar lobbanok. Nehéz volt összecsiszolódni, még mostanában is dolgozunk azon, hogy megtaláljuk az egyensúlyt az eltérő személyiségeink és indulatkezeléseink között :)
29N 26F
Pont attól tökéletes, hogy szüntelen javítgatjuk.
De itt gyakorin mindenre a szakítás a megoldás.
Volt egyszer egy kérdés, amiben a pár tagjainak nem egyezett az ízlése filmek terén és többek szerint szakítaniuk kellett volna.
Mondták már, hogy NINCS tökéletes kapcsolat és tökéletes ember se?
Minden egyes kapcsolatért mind a két félnek keményen dolgozni kell, hogy az működőképes legyen hosszú éveken, évtizedeken keresztül.
Mindenkinél mások a problémák, amik miatt össze kell csiszolódni, kompromisszumot kell kötni, vagy pedig elfogadni a másikat.
De egy kapcsolat csak akkor működik, ha mind a két fél tesz érte, ha csak az egyik, akkor mi értelme javítani rajta, ha a másik nem partner ebben?
Én olyan vagyok. Addig küzdök a kapcsolatomért, amíg az energiám és türelmem engedi. De sajnos ez nem csak rajtam múlik, és ha a másik nem partner ebben, akkor annyi volt.
És az én kapcsolatom sem tökéletes, nagyon nem... De még mindig taposom a trutyit magam alatt, hátha lesz valami pozitív változás.
Végre életszerű válaszok!
Köszönöm, megy a zöld kéz mindenkinek!
A kérdésem pont azért íródott, mert elszomorít amikor olyan dologra szakítást javasolnak itt ami nekem még csak problémát se jelentene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!