Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt mindenki tökéletes kapcsolatban él? Nincs köztetek olyan aki nem egyből szakít, hanem javítani próbál a dolgokon?
Én is 2 hónapig próbáltam javítani a dolgokat. Mindig mondtam hogy mondja ha valami nem tetszik és változtatni fogok. Amikor én kértem tőle valamit akkor jött a jól van igazad van...
Aztán mondom utolsó esély meglátjuk hogy viselkedik... Hát semmit nem változott millió és egy kérdésre.
Nem fogok végtelen ideig kérlelni senkit.
Azért itt vannak olyan helyzetek, amire ép eszű ember csak a szakítást tudja javasolni.
Illetve olyan szituációk is, amikor a kérdező láthatóan próbálja szépen lefesteni a körülményeket, de kívülállóként ordítóan egyértelműek a jelek. Én néha megkérdezem őket később mi lett és általában szakítás, pont azért, amit a válaszolók már előre láttak.
Egyébként azt is érdemes ki mennyire tartalmasan válaszol, vannak szép érvelésekkel alátámasztott válaszok, meg undorító helyesírással odavetett "kidobnam a ribit" típusú válaszok is. Nyilván előbbit komolyabban átgondolod.
Én egyébként szoktam javasolni, hogy építsék a kapcsolatukat, ha úgy látom még van rá esély, de van, hogy azért se működik később, mert mondjuk az egyik fél nem akarta, hogy működjön, hiába volt meg a kezdeményezés.
És kevésbé off, de az én kapcsolatom se hibátlan, de dolgozunk rajta közösen. Általában harmonikus. :)
Első párommal volt az a szituáció, hogy nem tekintettem problémának semmit amit csinál. Azt se mikor nem keresett 4 napig. Aztán szakítottam, de nem konkrétan, hanem úgy fogalmaztam meg, hogy hagytam egy kiskaput ha netán van valami ötlete megoldani. Azóta se szólt egy szót sem az ügy érdekében. :D
Azóta megtanultam, hogy igenis kell javítani a dolgokon de egy kapcsolat két ember vállát nyomja. A jelenlegi párommal sokkal normálisabban kezeljük a konfliktusokat. Persze én sem vagyok annak a híve, hogy dobjuk el a kapcsolatokat csak úgy, de amikor már valamelyik fél nem akar tenni érte, az már igenis a vége a dolognak.
Nem tökéletes,mert rengeteget kell rajta dolgozni. Magától nem lesz tökéletes. Mi 4 éve vagyunk együtt ez alatt háromszor jutottunk el odáig hogy majdnem szakítottunk,de amíg megvan a vonzalom,meg a szeretet,mindent meg tudunk oldani. Csak mindkét félnek akarni kell.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!