Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Súlykérdés-őszinteség. Mit tennétek a helyemben?
Megmondom őszintén nekem is úgy tetszett a párom leginkább, ahogy megismertem, jó izmosan, ha pár kg-t fogyott betegség miatt, már akkor kevésbé kívántam. Tudom, hogy ez borzasztó felszínesség, de sajnos nem tudok tenni ellene, nekem fontos a külső vonzalom.
Viszont tuti nem mondanám így neki, mert tudom, hogy bántó és én se nézek ki mindig ugyanúgy. Senki sem. Aki ezt nem tudja elfogadni, annak nem való kapcsolat. Szerintem a férjed egy tahó, főleg az alapján, amit a terhességed alatt leművelt.
Ne haragudj, de ha te úgy gondolod, hogy ez a faszi egy kicsit is normális, veled sincs valami rendben.
Ember, grammra mér, mint valami felvágottat a húspultban!!! Szerinted ez oké?! Hogy a viharba tudtad ezt 2 alkalomnál többször eltűrni? Normális vagy te? Vagy ennyire alacsony az önbizalmad, hogy bármit megteszel egy ilyen heréért? Pitizel a szexért, mint egy jól betanított pincsi? Hol lehet ilyen kihasználható nőket szerezni? Beujítok egyet én is (irónia). Már nem azért, de ez a Norbi update lóf/z mit tesz le az asztalra, hogy centiről centire meg akarsz neki felelni? Ő az atyauristen, vagy mi?
Tudod mit csinálj? Szedd össze a sz/rjait és basd ki még ma a ház/lakás/tköm tudja mi elé. A mérlegjeit pedig személyesen told fel a seggébe. Jó mélyre, ha lehet.
Te meg húzz el orvoshoz. Valami nagyon profi pszichiáterhez, hogy kikúráljon ebből a totális restkép zavarból!
Eszem megáll, milyen emberek vannak...
Biztos kövérnek lát... a férjed szerintem inkább impotens és alig-alig tudja magát rávenni, hogy nekifogjon szexelni. Marha vastag combod lehetett 57 kilósan. Ő biztos egy kockáshasú izomkolosszus vastag pöccsel, nála minden 120%, hogy te megkívánod őt.
Nagyon sajnálom, amit veled mável.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!