Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Súlykérdés-őszinteség. Mit tennétek a helyemben?
Teljesen érthető, hogy eleged van, és besokalltál. Igazából már az első beszólásánál ki kellett volna dobnod, de sajnos a helyzeten most már ez nem segít. A helyedben elhagynám, amint tudom. Nem is erőltetném a szexet, had hidegüljünk el. Lakótárssá váltok, aztán egyikőtök, másikótok, vagy mindketten találtok valaki mást, és mehettek a dolgotokra, miközben intézitek a válási papírokat.
Nyilván az lenne a megoldás egy ideális világban, hogy most azonnal elválsz, elköltözöl, és kész. Ha van erre lehetőséged, segítséged, lelki és anyagi stabilitásod, akkor tedd is meg.
"Értem én, hogy rózsaszín köd, meg szerelmes vagy, meg minden"
Hát én nem értem. Nekem ettől azonnal elmúlna a szerelem, felszállna a köd.
Tényleg léteznek ilyen emberek??? Undorító!
Férj tökéletes? Neki nincsenek szépséghibái? Én nem tudnék egy ilyen féreggel együtt élni.
Ha hízol 2 kilót nincs szex? Agyam eldobom. Szerintem hamarabb van egy másik nő képben ami miatt nincs kedve hozzá mert ez kicsit nonszensz. Bár ne legyen igazam
Ez nem normális ,2-3 kg- on pörögni.Megérteném ha 10-15 kg pörögne.
Szerintem is ezzel csak leplez valamit , miért nem szexel Veled.
#17: csak a saját nevedben beszélj!
Ha pedig 1-2 kilón múlik a szexuális vágy, akkor ott már komoly problémák vannak.
F 39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!