Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak ha a párotokat lehordj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ha a párotokat lehordja nektek egy másik nő, reakciók?

Figyelt kérdés
Egyéb írd le

#lejáratás #fúrás #rivalizálás #Kapcsolatba pofatlankodás
2022. okt. 7. 09:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem egy gyámoltalan nyuszika a párom, meg tudja magát védeni ilyen pitiáner dolgoktól, hogy egy másik nő mit mond rá, nem arra vár, hogy én rendezzem le az ő konfliktusait, maximum segíteni tudok, ha Ő kéri tőlem, nem pedig szó nélkül bunkón őt kihagyva intézkedem. A helyzeted pedig nem veszélyes, hogy be kéne avatkozni.

Mégis miről beszélsz? Mondtam én ilyet, hogy én akarnék találkozni? Ha nem zavar tiszteletben tartom a párom döntéseit, mivel ez rá tartozik, ha találkozni akart volna ezt megbeszélni, akármilyen kellemetlen, beleegyezem mert ez az ő harca, nem az enyém, csak kiállok mellette.

Már ne is haragudj, de igenis ezt nektek kell lejátszani, felnőtt ember vagy könyörgöm, nem gyerek, akit békíteni kell. Vannak saját döntéseid, szabad akaratod, vagy te arra vársz, hogy mindig mindent helyetted intézzen el valaki?

Ilyen esetben a másik nőt simán le lehet állítani nyugodtan, mire vártál, a barátod agresszívan ugassa le? Remek lett volna, tényleg, veled is így beszél?

2022. okt. 7. 11:56
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
Az én barátomat ismerve ha valaki lehordana neki akkor megvédene és nem is mondaná el nekem mit mondtak rólam. Ezzel is védve hogy ne bosszantsam magam.
2022. okt. 7. 11:57
 13/19 A kérdező kommentje:

A párod nincs ott.

Olyankor mi a reakcio.

Ha elhivod hármasba az mar az hogy hitelt adsz a masiknak.

2022. okt. 7. 12:04
 14/19 A kérdező kommentje:
12# szerintem is ez lenne a helyes! Én is ezt tettem. Pl tesom utálta a volt barátomat. Lehordta nekem mindennek. Én nem terheltem nem bántottam ezzel a baratomat.
2022. okt. 7. 12:05
 15/19 anonim ***** válasza:
55%

Helyben röhögném ki, otthon meg a párom tenné ugyanezt.

Itt nincs miért védekezni, mert egyrészt nem kell bárki random ostobaságával foglalkozni, másrészt meg az én párom valóban nem ribi.

2022. okt. 7. 12:12
 16/19 A kérdező kommentje:
A többi tipusu pasi meg helyből kuka?
2022. okt. 7. 12:15
 17/19 anonim ***** válasza:

Az tenném, amit 12-es mondott.

Tehát a páromat nem terhelném vele.

A nőt meg letorkolnám, hogy ne hazudozzon a páromról.

2022. okt. 7. 13:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Remélem, a párom elmondaná ezt nekem.
2022. okt. 7. 16:23
 19/19 anonim ***** válasza:
aki egy rossz szót is mer szólni a páromról, azzal egyből megcsalom a barátnőm
2022. okt. 8. 19:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!