Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejelentkezve maradt a gépemen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejelentkezve maradt a gépemen, megnézzem-e az üzeneteit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is tudom, hogy nagyon nagy szemétség lenne, de az a helyzet hogy van egy lány, akivel sehogy sem jutok egyről a kettőre, eddig nagyon jól elvoltunk, átjött, minden nap keresett, ha én nem kerestem volna, de pár hete összevesztünk, mert megkérdeztem tőle hogy másokkal is veszekszik-e miután kavar velük vagy csak engem tisztel meg vele, utána rá egy héttel megint volt egy veszekedés. Azóta persze találkoztunk, meg voltunk együtt is pár helyen, akkor semmi gond nem volt. Viszont múlt hét óta egyszavas válaszokat ír, csak akkor keres ha valami kell neki, nem arra válaszol amit írtam stb... Több helyen is ahol fent volt látom, hogy levette a képeit, vagy kitett helyettük valami baromságot, tehát valami gond lehet, alapból is nagyon labilis, csak nem megy el ezzel orvoshoz, ez a gond.

Pár hete belépve maradt a gépemen, be tudnék lépni, megnézni mi van, hogy esetleg csak szimplán hülyének néz-e, vagy egy olyan embernek, akit ha úgy van "elővesz", ha nem kell "eltesz", viszont ez nagyon nagy szemétség lenne, és nem kizárt hogy egy olyan pillanatomban véletlenül elmondanám neki, ha megtörtént, akkor viszont örökre elásom magam. Persze csak egy helyre tudnék, van neki több közösségi dologhoz is profilja, tehát ha itt nincs semmi, akkor attól a másik helyeken még lehet. Mit tegyek, ti belépnétek-e a profiljába vagy nem? Szavazást is csatolok, de várom a kommenteket is.

2022. okt. 7. 07:42
 1/10 A kérdező kommentje:
Szavazást nem csatolok, úgy néz ki frissen regisztráltat nem enged szavazást hozzáadni. :)
2022. okt. 7. 07:43
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Ne nézd meg! És nem azért mert elszólnád magad hanem mert ahihy te is írtad, szemétség.

Ha nincs annyi bizalom hogy ne nézd meg, akkor a kettőtök kapcsolatának nincs értelme

2022. okt. 7. 07:52
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Nem néznék bele. Egyrészt nem fogok lealacsonyodni olyan mélyre, másrész hallgatózni nem (csak) azért nem szabad, mert csúnya dolog, hanem mert pontos kontextus nélkül bármit félreérthetsz.

Például vált kedves szót egy random pasival, beszélnek egy találkát is. Te kiakadsz, a csávóról meg kiderül, hogy pl. az unokatestvére.

2022. okt. 7. 08:06
 4/10 anonim ***** válasza:
18%

Én megnézném viszont én jól tudok hallgatni szóval nem tudná meg.

Ha megcsalt akkor repülne vmi indokkal

2022. okt. 7. 08:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem félreértettetek valamit, nem megcsalt, mert csak alakulóban voltak/vannak a dolgok, viszont az utóbbi időben úgy érzem hogy tesz rám magasról, (a kérdésben leírt dolgok miatt gondolom) csak akkor kellek ha menni kell vele valahova, ezért is gondoltam, hogy jó lenne kiderítenem mennyire nézhet hülyének.
2022. okt. 7. 08:18
 6/10 anonim ***** válasza:
22%
Van nála kilátásban egy nálad jobb képű kan. Ez anélkül is nyilvánvaló, hogy megnéznéd az üzeneteit.
2022. okt. 7. 08:22
 7/10 anonim ***** válasza:
96%

Oké.

Ha csak alakulóban van akkor semmi kötelezettsége sincs feléd.

Meg sem kell nézned mert biztos lehetsz benne hogy egyszerre több férfival beszélget ismerkedik

2022. okt. 7. 08:23
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Ne nézd meg! És nem azért, mert az milyen aljas dolog, hanem azért, mert nem kell vele foglalkoznod. Nem érdekled.
2022. okt. 7. 10:39
 9/10 anonim ***** válasza:
40%

Ne nézd meg, azért ne, mert fájni fog, amit ott találsz!

Hidd el, jobb, ha megszabadulsz Tőle örökre, de anélkül, hogy ellenőriznéd az üzeneteit.

2022. okt. 7. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:
46%
Nézd meg, kit érdekel az hogy ez milyen bűn ha ott meg olyat találsz ami 10x akkora.
2022. okt. 9. 18:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!