Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, milyen mértékű anyagi támogatást vártok el a gyermeketeknek, a nevelőapjától?
30#
Nem az alap dolgokra gondolok. Hanem akár egy nagyobb kiadásra. Nem mindenki tud pl 200 ezret kifizetni egy váratlan helyzetben.
Nem teher gondoskodni neki róla. Nagyon ferdíted itt a dolgokat.
Mostohaanyám 100%-os támogatást várt el.
Tehát úgy nézett ki, hogy az ő gyerekeinek mindent IS (apa fizette, mert ő keres jól), én meg boldoguljak az árvaságimból :/
Én azóta már rééég elköltöztem, szóval nekem már mindegy, de ez azért érdekes szituáció volt (és a családban sem értették, hogy ez úgy mi?)
Jaj már megint ez a "gazdag férfi irányítani akarja a szegény anyát" fétises incel 🥱
Külön vicces hogy a nyilvánvalóan a saját régi kérdését klasszikusnak tartja és ide idézi 🤡
Idefigyelj finomságos. Én például - és sokan mások - nem szorulunk támogatásra. Főleg nem olyan tetvektől akik uralkodni akarnának rajtunk, fegyelmezni, verni a gyerekünket és kiiktatni a képből a gyerek apját. Próbáld megemészteni. Nevetséges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!