Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyukák, milyen mértékű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák, milyen mértékű anyagi támogatást vártok el a gyermeketeknek, a nevelőapjától?

Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 12:38
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
91%

30#

Nem az alap dolgokra gondolok. Hanem akár egy nagyobb kiadásra. Nem mindenki tud pl 200 ezret kifizetni egy váratlan helyzetben.

Nem teher gondoskodni neki róla. Nagyon ferdíted itt a dolgokat.

2022. okt. 3. 16:52
 32/34 anonim ***** válasza:
46%
#31, Értem, hogy mit mondassz, de ha valaki egyedül van akkor is érheti váratlan kiadás. És akkor mit csinál? Ilyen esetben max.a gyerek igazi apjához fordulnék pénzért. A párommal fizettetni a gyerekem kiadásait pofátlanság.
2022. okt. 3. 16:56
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Mostohaanyám 100%-os támogatást várt el.

Tehát úgy nézett ki, hogy az ő gyerekeinek mindent IS (apa fizette, mert ő keres jól), én meg boldoguljak az árvaságimból :/

Én azóta már rééég elköltöztem, szóval nekem már mindegy, de ez azért érdekes szituáció volt (és a családban sem értették, hogy ez úgy mi?)

2022. okt. 3. 18:04
 34/34 anonim ***** válasza:
21%

Jaj már megint ez a "gazdag férfi irányítani akarja a szegény anyát" fétises incel 🥱

Külön vicces hogy a nyilvánvalóan a saját régi kérdését klasszikusnak tartja és ide idézi 🤡

Idefigyelj finomságos. Én például - és sokan mások - nem szorulunk támogatásra. Főleg nem olyan tetvektől akik uralkodni akarnának rajtunk, fegyelmezni, verni a gyerekünket és kiiktatni a képből a gyerek apját. Próbáld megemészteni. Nevetséges vagy.

2022. okt. 3. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!