Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyukák, milyen mértékű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák, milyen mértékű anyagi támogatást vártok el a gyermeketeknek, a nevelőapjától?

Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 12:38
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
95%

A kapcsolatban úgyis adja magát.

Ha egy férfi nem szeretne költeni a gyerekre akkor nem fog.

Ha meg valakik olyan jól összeszoknak hogy sajátjaként tekint rá, akkor meg természetes lesz neki ha fizeti pl a tandíjat, besegít az életkezdésébe, fizet neki dolgokat.

2022. okt. 3. 14:12
 12/34 anonim ***** válasza:
41%
Sok gyerekes anyuka éppen ezzel a mentalitással rontja, hogy úgy gondolkodik, csakmert együtt van egy férfival akkor már kötelessége a férfinak sajátjaként eltartani a gyerekét. Nem is úgy fogalmaz, hogy EGYÜTT vennétek egy autót a gyereknek a diplomaosztóra (de az sem lehet elvárni a férfitól hogy a felét adja), hanem a férfi vegyen... Sajnos emiatt menekülnek a férfiak ha meghallják, hogy egy nőnek gyereke van. És sok gyerekes anya azért van egyedül, mert ilyen illreálisak az elvárásai, nem pedig a gyerek személye miatt.
2022. okt. 3. 14:18
 13/34 A kérdező kommentje:

9.-re.

De ÉN, úgy gondolom, hogy a párom gyermeke, ( A párom, aki már az élettársam, vagy pláne a nejem.) az az "én gyerekem is". És ebből kiindulva, felelősséggel vagyok és kell is lennem érte.

És azt meg miért kellene elfogadnom, hogy leadjak a dolgaimból (kocsi, utazás, kaja,...), mert neki(k) nem telik, miközben belefér az ő részük is?

BMW-s pasi + "egyszerű" elvált nő és gyerek. Nos a környezetemben több ilyen is van. Csinos, fiatal(os) (24-35) anyu, gyerekkel, elváltan. Az új pasi meg 40-50-60+ os, jobb módú férfi.

Ami viszont nekem sosem férne bele: Az ex "jelenléte".

2022. okt. 3. 14:19
 14/34 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, TE rosszul gondolod. A gyerekért a szülő a felelős, az anya és az apa . Egy férfi soha nem fog így gondolkodni.

És furcsa, hogy az ex jelenléte nem fér bele, vagyis az igazi apjától tiltanád, egy idegenre meg rátukmálnád . Pont az exed felé lehetnek követeléseid, az új párod felé semmi. Illetve lehet, de ne lepődj meg ha évek múlva is egyedül leszel.

Én nem 50-60+os férfit keresek.

Ahol meg olyan nagy az anyagi külónbség, ott előbb fog szakítani a férfi minthogy a párja gyerekét furikázza Balira meg BMWket vegyen neki. Ébredj fel.

2022. okt. 3. 14:31
 15/34 A kérdező kommentje:

14.-re.

De akkor szerinted, hogy működik ez az anya + gyereke + új pasi dolog?

Élek magamnak, velük egy háztartásban. Magamnak mindent megveszek, nekik semmit. Csak beleadom a felét a számláknak?

Ennyi erővel a haverommal költöznék össze, és eljárnék prostizni.

Szóval le kell xarni a nevelt gyereket???

Ráadásul a gyerekbe ezek befektetések. Pl.: Nem mindegy, hogy 30 évesen még itt lakik majd, mert havi 230-at keres a csavargyárban, vagy kifizetem neki a fősulit, és lelép a saját lakásába.

2022. okt. 3. 14:37
 16/34 anonim ***** válasza:
69%

Nálunk sincs képbe az apa. Kiskora óta egyedül nevelem.

A párom nagyon megszerette, lányaként tekint rá, a gyerek meg apjaként. Ha megyünk valahova és ő hív meg minket akkor mindkettőnk részét fizeti. Kajánál ugyanez. Ha ő vásárol úgy vesz hogy mindenkinek. Múltkor vett neki hangszert, befizette nyelvtanárhoz. Meg szokta kérdezni előtte hogy azért bólintsak rá én is.

2022. okt. 3. 14:42
 17/34 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, te minek szültél gyereket ha nem tudod kifizetni a fősuliját?

És nemcsak a két választás van, hogy 30 évesen még itt lakik vagy kifizetem neki és elmegy.

Ott van az is, hogy elhagyom az anyját és vagy kifezze ő a fősuliját vagy lakjon vele a csavargyári fizetésből.

Amúgy ma Magyarországon ingyenes a tanulás. És a gyerek is elmehet dolgozni az egyetem mellett.

Rendes családnál sem csak az apa dolga a gyerek, úgyanúgy az anyának is tenni kell a gyerekéért.

Akkor vállalj gyereket ha fel tudod nevelni és olyan férfinak szülj aki válás után is támogatja a gyerekét, ne más nyakára akarj szülni.

Persze fújhatod itt a magadét hogy minden pasi kötelessége, sőt vágyálma milliókat költeni mások gyerekére, attól még nem lesz így. Készülj fel hogy egyed fogod felnevelni.

2022. okt. 3. 14:45
 18/34 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon elvagy szállva ezzel a szegény elvált nő + milliomos pasi dologgal, de akkor menjünk bele mégjobban.

Ha az ő gyereke, az ő felelőssége akkor nevelésébe is beleszólhat az új párod ugye? Sőt, mivel ő tartja el, az ő gyereke is, akkor saját belátása szerint is alkalmazhat nevelési módszereket igaz?

Rászólhat, megszidhatja ha rosszat csinált, büntetéseket szabhat ki neki, meghatározhatja hogy a gyerek is kivegye a részét a házi munkából, igaz? Ha ő fizet mindent és az ő gyereke, ő felelőssége, akkor megszabhatja, hogy a gyerek mennyit egyen, mennyi melegvizet használjon, rászólhat pazarol, igaz?

Eldöntheti, hogy hova mehet el a gyerek és mikorra érjen haza, számonkérheti és megbüntetheti ha nem ér haza időben, ugye? Sőt mivel az ő gyereke és ő felelőssége akár felül is írhatja ha pl.te elengeded valahová , de ő nem. Megmondhatja mit tanuljon, hova menjen főiskolára, ha már ő fizeti igaz?

Sőt, olyat is tehet hogy kettesben elmentek romantikus nyaralásra Balira, de a gyereket otthonhagyjátok a nagyszülőnél, mert az ő gyereke is nem?

2022. okt. 3. 15:00
 19/34 A kérdező kommentje:
2022. okt. 3. 15:08
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis szerinted rendben van, ha a párod fegyelmezi a gyerekedet?
2022. okt. 3. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!