Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, milyen mértékű anyagi támogatást vártok el a gyermeketeknek, a nevelőapjától?
20.-ra.
Igen. NEM, alázásról és nem agyonverésről beszélek. De csalódnék a páromban, ha nem tenne helyre egy arcoskodó gyereket.
A gyerek nem csak a simogatásból tanul, hanem a fenyítésből is.
Értem, de akkor te minek vagy ha mindent a párod csinál a gyerek körül?
Minek szültél te gyereket ha ennyire más nyakába akarod varrni?
23.
Férfi.
Én nem hiszem hogy férfi vagy, mert eddig nagyon női gondolkodást villantottál.
De a fő kérdésre a válaszomntovábbra is: semennyi támogatást nem kérnék a páromtól a gyerekemre. Egyértelmű, hogy neki több pénze lesz mivel csak a saját költségit fedezi, én meg kettőnkét, de az a pénz mind az övé, tegye félre magának.
Olyan férfival pedig aki mániákus és inkább mások gyerekeinek vesz BMW-t csak ne legyen egyedül természetesen nem kezdenék.
24#
Mi alapján fogalmazodott meg benned a kérdés?
Túl sokat vár el a párod?
25#
Nekem is van nevelt lányom. Ugyanmár ha a család része lettem, akkor had döntsem el én, hogy mire szeretném költeni a pénzemet. Nekem az nem játszik, hogy számolgassuk ki mennyit fogyasztott, ki mit evett, ki tudja e fizetni a nyaralást, vagy menjek inkább egyedül.Ha megtehetem, és szeretném is megtenni akkor azt támogatok akit akarok.
Nem mindenkinek való a gyerekes anyuka. De aki ezt választja , az nem csak a nőt hanem a gyereket is elfogadja. Természetesen kell az összhang a gyerekkel is ehhez.
Ha már velük élek és a gyereknek kell valami, amit az anyja éppen nem tudott megvenni, nekem meg van rá keret, akkor úgyis megveszem. És nevelem is őt. Nem fenyítéssel mert az nálam nem játszik. De a gyerek egy szóból is ért, és ha én büntetést adok, akkor azt az anyja sem írja felül. Kiemelvén itt is a kommunikáció fontosságát. Hülyeségért nem fogom büntetni.
Megjegyezvén újra es ezt nagyon sokszor elmondom másoknak is hogy nem mindenkinek való az hogy gyerekes anyával kezdjen.
#27, Az a célravezető ha a nevelni együtt neveli az anya és a nevelő apa a gyereket, de anyagilag csak az anya dolga ellátni a gyereket.
Az én gyerekemre legalábbis senki nem költhet rajtam kívül. Ha ez mem megy, akkor a kapcsolat végét is jelentheti.
28#
Ez is egy álláspont, amit elfogadok.
Én meg ezt nem tudnám elfogadni. Ha szeretek valakit akkor nem teher levenni valamit a válláról amit én megtehetek.
De nem vagyunk egyformák, amivel persze semmi gond nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!