Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyukák, milyen mértékű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák, milyen mértékű anyagi támogatást vártok el a gyermeketeknek, a nevelőapjától?

Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 12:38
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

20.-ra.

Igen. NEM, alázásról és nem agyonverésről beszélek. De csalódnék a páromban, ha nem tenne helyre egy arcoskodó gyereket.

A gyerek nem csak a simogatásból tanul, hanem a fenyítésből is.

2022. okt. 3. 15:16
 22/34 anonim ***** válasza:
65%

Értem, de akkor te minek vagy ha mindent a párod csinál a gyerek körül?

Minek szültél te gyereket ha ennyire más nyakába akarod varrni?

2022. okt. 3. 15:29
 23/34 anonim ***** válasza:
Te most a férfi vagy vagy a nő?
2022. okt. 3. 15:50
 24/34 A kérdező kommentje:

23.

Férfi.

2022. okt. 3. 15:52
 25/34 anonim ***** válasza:
79%

Én nem hiszem hogy férfi vagy, mert eddig nagyon női gondolkodást villantottál.

De a fő kérdésre a válaszomntovábbra is: semennyi támogatást nem kérnék a páromtól a gyerekemre. Egyértelmű, hogy neki több pénze lesz mivel csak a saját költségit fedezi, én meg kettőnkét, de az a pénz mind az övé, tegye félre magának.

Olyan férfival pedig aki mániákus és inkább mások gyerekeinek vesz BMW-t csak ne legyen egyedül természetesen nem kezdenék.

2022. okt. 3. 15:58
 26/34 anonim ***** válasza:

24#

Mi alapján fogalmazodott meg benned a kérdés?

Túl sokat vár el a párod?

2022. okt. 3. 15:59
 27/34 anonim ***** válasza:
91%

25#

Nekem is van nevelt lányom. Ugyanmár ha a család része lettem, akkor had döntsem el én, hogy mire szeretném költeni a pénzemet. Nekem az nem játszik, hogy számolgassuk ki mennyit fogyasztott, ki mit evett, ki tudja e fizetni a nyaralást, vagy menjek inkább egyedül.Ha megtehetem, és szeretném is megtenni akkor azt támogatok akit akarok.

Nem mindenkinek való a gyerekes anyuka. De aki ezt választja , az nem csak a nőt hanem a gyereket is elfogadja. Természetesen kell az összhang a gyerekkel is ehhez.

Ha már velük élek és a gyereknek kell valami, amit az anyja éppen nem tudott megvenni, nekem meg van rá keret, akkor úgyis megveszem. És nevelem is őt. Nem fenyítéssel mert az nálam nem játszik. De a gyerek egy szóból is ért, és ha én büntetést adok, akkor azt az anyja sem írja felül. Kiemelvén itt is a kommunikáció fontosságát. Hülyeségért nem fogom büntetni.

Megjegyezvén újra es ezt nagyon sokszor elmondom másoknak is hogy nem mindenkinek való az hogy gyerekes anyával kezdjen.

2022. okt. 3. 16:13
 28/34 anonim ***** válasza:
46%

#27, Az a célravezető ha a nevelni együtt neveli az anya és a nevelő apa a gyereket, de anyagilag csak az anya dolga ellátni a gyereket.

Az én gyerekemre legalábbis senki nem költhet rajtam kívül. Ha ez mem megy, akkor a kapcsolat végét is jelentheti.

2022. okt. 3. 16:27
 29/34 anonim ***** válasza:

28#

Ez is egy álláspont, amit elfogadok.

Én meg ezt nem tudnám elfogadni. Ha szeretek valakit akkor nem teher levenni valamit a válláról amit én megtehetek.

De nem vagyunk egyformák, amivel persze semmi gond nincs.

2022. okt. 3. 16:43
 30/34 anonim ***** válasza:
18%
#29, Szerintem ott már nagyon nagy a baj, amikor valakinek teher gondoskodni a saját gyermekéről, de ha te tudsz szeretni egy ilyen nőt is, rendben van. Ahogy mondod, nem vagyunk egyformák.
2022. okt. 3. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!