Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtős a pasi?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt úgymond...

Tegnap közölte velem hogy jövőhét szombaton elmegy valahova,vasárnap meg jön.

Amikor megkérdeztem hogy hová,ha nem titok...fejemhez vágta hogy se nekem,se senkinek nem köti az orrára és hogy ő senkinek nem tartozik beszámolóval.És ha a fejem tetejére állok akkor sem fogja elmondani.

Sajnos màskor megesett hogy azt mondta elmegy a szomszéd városba,aztán kiderült mégse ott volt.Mástól tudtam meg.

Interneten nem ír rám magától.

Ha írok válaszol de ennyi.

Kb ha nem írnák kb nem keresne...

Ha próbálom vele megbeszélni hogy mi bánt akkor vagy nem válaszol,vagy rám fogja,hisztizek ...

Ti elhagynátok a helyemben?

2022. szept. 27. 14:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Ezen miért kell gondolkodni?

A hétköznapokban is leszar, egy egyszerű kérdésre, hogy mit csinál hétvégén meg nem akar válaszolni, kikéri magának, hogy megmondja. Gondolom sunnyog, van valakije, és ott alszik.

2022. szept. 27. 14:54
 12/29 A kérdező kommentje:

Utolsó,van kedved tanácsot adni,hogy érjem el?

Nekem megéri az energiát a dolog 😁

2022. szept. 27. 14:54
 13/29 A kérdező kommentje:
Mármint hogy érjem el hogy mé ő sírjon utánam?
2022. szept. 27. 14:55
 14/29 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam hogy van valakije
2022. szept. 27. 14:56
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
12 - Még képes lennél több időt és energiát tenni a dologba? Minek?
2022. szept. 27. 15:00
 16/29 A kérdező kommentje:
Se még ha esetleg nincs is senkije-bár ki tudja-és mondjuk csak a haverokkal akar bulizni,akkor is miért nem lehet megmondani?....
2022. szept. 27. 15:00
 17/29 NTBS ***** válasza:
100%
Az első ilyen titkolózásnál repülnie kellett volna. Azonnal lapát. Írom ezt férfiként.
2022. szept. 27. 15:10
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Már önmagában ezért a stílusért is lapát...
2022. szept. 27. 15:16
 19/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Igazából tudtam én hogy ki kell dobnom,csak megerősítésre vártam.

És szívesen meghallgattam mások véleményét...

2022. szept. 27. 15:18
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele. Tiltsd le, hanyagold, aztán keress mást. Ha fejre àllsz sem fogod érdekelni. Ez egy olyan dolog amit nem te irányítasz. A vége az lesz, hogy te leszel behúzva a csőbe. Időt/ energiát pazarolnál rá, emiatt lenne egy elvárásod -> fusson utánad ( tehát érdekeljed) , ha ez nem jönne össze, akkor meg nagyobbat csalódnàl mintha most elengednéd. Csak egy tanács
2022. szept. 27. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!