Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ha egy suzuki swiftel érkezne a pasi a randira akkor már felejtős lenne?
Figyelt kérdés
Mert tudjátok h mondjuk havi 700et keres.
Nem lenne furcsa ha ennek ellenere suzikival jarna.
2022. febr. 15. 13:51
1/34 MDaniel98 válasza:
Ha emiatt dob valaki egy pasit, akkor a pasi járt jól szerintem.
2/34 anonim válasza:
És a fizut honnan tudja a csaj? Mert csak a kocsi miatt kuka, igen.
3/34 NTBS válasza:
Szerintem nem. A nők túlnyomó része nem az autódat nézi, hanem a te emberi tulajdonságodat.
4/34 anonim válasza:
Nekem csak azért, mert régi emlék miatt utálom azt a kocsit, de amúgy hülye, aki ezért esélyt sem ad.
L
5/34 anonim válasza:
Szerintem ennél fontosabb dolgok vannak, nem hiszem, hogy emiatt felejtős lennél, mert Suzukival mész. L
6/34 anonim válasza:
Ha tiszta a belseje nem egy szemétdomb akkor felőlem tankkal is jöhet:) ha egy lánynak ennyire számít a kocsid az már rég rossz
7/34 anonim válasza:
Nem érdekelne egyáltalán, az sem zavarna, ha nem lenne kocsija. Nekem sincs, tömegközlekedéssel járok, nem azért kell nekem egy pasi, hogy kihasználjam a tulajdonait.
8/34 anonim válasza:
Nem, mert pl. metroval gyorsabban beerek a munkaba, mint autoval, tehat nincs ellenemre a tomegkozlekedes. Setalni pedig szeretek es sokkal jobb, mintha autoval ide-oda furikazna. Ha pedig megis autoval jon, akkor mindegy milyen, csak ne szenvedjen fel orat a parkolohely fellelesevel.
10/34 anonim válasza:
Nálam csak a wagon R+ jöhet szóba😀 viccet félretéve páromnak is suzukija volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!