Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok ha egy suzuki swiftel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ha egy suzuki swiftel érkezne a pasi a randira akkor már felejtős lenne?

Figyelt kérdés

Mert tudjátok h mondjuk havi 700et keres.

Nem lenne furcsa ha ennek ellenere suzikival jarna.

2022. febr. 15. 13:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
68%
Engem nem érdekel milyen autoja van! Valamilyen legyen neki, de ennyi
2022. febr. 15. 15:51
 12/34 anonim ***** válasza:
65%
Felejtős. Nem a kocsi miatt. Aki azt hiszi hogy az autójával fog meg, vagy épp nem fog meg, azzal nem randizok. Tökmindegy hogy Audi vagy Suzuki.
2022. febr. 15. 15:54
 13/34 anonim ***** válasza:
88%
Most 1 millát keresek de egy kombi Daciaval járok. Nem akartam hitelt felvenni. Két opció volt. Vagy új Dacia szalonból vagy valami menőbb autó használtan széthajtottan. Én az újra szavaztam. Az a nő pedig aki másképp gondolkozik a Pistit fogja lesz.pni a szakadt BMW-ben nem engem a Daciaban. De ez engem nem zavar.
2022. febr. 15. 16:24
 14/34 anonim ***** válasza:
83%

6# vagyok ui.:

Elfelejtettem az elozo valaszba hogy nekem sincs autom es nem is varom el a masiktol hogy legyen persze azert előny de a közos buszozasnak is megvan a hangulata;)

2022. febr. 15. 16:47
 15/34 anonim ***** válasza:
83%
Ha mondjuk kávézóban talizunk, honnan látom az autóját?
2022. febr. 15. 18:47
 16/34 anonim ***** válasza:
71%
Azt sem tudom, hogy hogy nèz ki ez az autó, nem is èrdekel.
2022. febr. 15. 21:15
 17/34 anonim ***** válasza:
57%
én multiplával járok csajozni
2022. febr. 16. 00:00
 18/34 anonim ***** válasza:
65%

Attól függ. Ha tényleg ennyit keresne de egy szakadt ezer éves autója lenne, akkor elgondolkodnék, hogy ez az igényszintje? És nem azt mondom, hogy Audival meg Mercivel kell menni, vannak más márkák is amik szintén szuperek (nekem is 10 éves opelem van és imádom).

Megint más ha alig van pénze, de összekuporgatja és vesz egy swiftet, arra azt mondom becsülendő.

2022. máj. 10. 10:56
 19/34 anonim ***** válasza:
80%

Ha a városban van a randi, igen, mert lenézem azt, aki autóval jár ok nélkül.

Halál komolyan, nagyon nagyot néznék, ha a randipartnerem kijelentené, hogy kocsival jött, és még csak egyetlenegyszer fordult elő ilyen. Ja, és pont magyar volt:D (Nem Magyarországon élek.)

2022. máj. 10. 12:51
 20/34 anonim ***** válasza:
65%

Történetesen én ismerek 2 ilyen embert is. Az egyik többet is keres mint 700ezer.

Az egyik trabival járt direkt randizni anno (kb 15 éve), hogy ne a pénze miatt akarjanak vele lenni. Tehát egyfajta szűrőfunkciót töltött be a kicsikocsi. Az a nő, aki ebbe nem ült be, vagy megjegyzéseket tett, fintorgott stb, az szóba sem jöhetett nála. (Volt és van is "menő" autója is amúgy)

A másik meg azt mondta, hogy egy "suzuki swiftet senki sem akar ellopni, míg a drága autókat viszik mintha kötelező lenne" (Budapest), ő ezért jár vele.

De ismerek egy olyan komoly beosztású személyt is (egy állami intézmény elnöke, 1 milla felett visz haza), akinek kocsija sem volt a gyereke megszületéséig, mert egyszerűen nem kellett neki. Most egy opel astraja van :).

Szerintem, a baj azzal van, aki ez alapján ítél, hogy ki milyen márkájú autóval jár.

Ha olyat keresel, aki tényleg téged akar, annak még a fizetésedet se áruld el sztem, mert az már rég rossz, ha vki emiatt választ téged..

2022. máj. 11. 04:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!