Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ha egy suzuki swiftel érkezne a pasi a randira akkor már felejtős lenne?
Mert tudjátok h mondjuk havi 700et keres.
Nem lenne furcsa ha ennek ellenere suzikival jarna.
Már bocsánat, de tudjátok, hogy mennyibe kerül egy új Suzuki Swift? Nem is rossz márka. A legmegbízhatóbb autók között van, és 10 évesen is kb. 2 milliót kérnek érte, és gyakorlatilag nincs a piacon.
Én nő vagyok, volt többféle autóm, és most is Suzukit vettünk újonnan, 7 millió forintért. Nem igazán érdekel egy autó presztizse. Utálom, ha egyes férfiak farokhosszabbításnak használják az autót. Az autó egy használati tárgy. Nekem az a fontos, hogy megbízható legyen, és ne kelljen rá sokat költeni, keveset fogyasszon, stb. Ha egy ember a tárgyakra ekkora hangsúlyt fektet, akkor nekem már amiatt kuka.
Szóval nem, nem baj, ha Suzukival jön.
23-as, jó hülyék vagytok ha 7 millát adtok egy szotyvadék suzukiért.. :-D
Annyiért már lehet jó autót isvenni,még ha használt is különb mint egy
ótvar új suzuki..És még neked nem fontos az autó presztízse...
ha valakinek nem fontos,nem vesz új autót ennyiért,hanem vesz
egy normálisat használtan.Ami nem egy fapados pléh doboz,hányadék
külsővel. Tapasztalat hogy a suzukisoktól kell legjobban tartani
a közlekedésben is,főleg ha piros...nagy ívben kerülni,aki teheti.
Érdekes, hogy rendes választ adtam, a 25-ös meg jön ide okádék stílusban fröcsögni.
Amúgy tudtam, hogy lesz ilyen, ez a fórum az ilyen emberek gyűjtőhelye.
"ha valakinek nem fontos az autó presztizse, nem vesz új autót ennyiért,hanem vesz egy normálisat használtan"
Normálisat használtan?! Na, ne röhögtess!
Vegyél csak használtan autót, nosza! Mi évekig kerestünk, mivel a férjem ért hozzá, simán kiszúrta, hogy melyiknek mi a gondja.
Tudod, hogy milyen autók vannak a használtautó piacon? Külföldről behozott árvízkárosult autók, darabjaiból összerakott hasznavehetetlen, bár csili-vili márkás autók, na meg a törött autók, amelyeket feljavítottak, aztán visszatekerték az óraállást. Ha azt akarod, hogy átverjenek, vagy meghalj egy darabjaiból összerakott ócskavasban, hát akkor vegyél használt autót.
Nem gyanús, hogy az összes használt autó garázsban tartott, kevesetfutott, első, nem dohányzó tulajdonostól származik? És persze mind hibátlan, még 5-10 év használat után is?
Én inkább veszek egy újat, még ha Suzuki is, köszi szépen, neked meghagyom a használtakat. Nem vagyok annyira ostoba, hogy ezeknek bedőljek.
És igen, nekem nem a presztizse számít, mert akkor vettem volna egy használt Audit, aztán nem érdekelne, hogy többet van a szerelőnél, mint amennyit használom, de azzal már lehetne villogni. A megbízhatóság, a biztonság nekem többet számít, mint az, hogy a hozzád hasonlók mit gondolnak rólam. Egyébként meg szerintem semmivel nem rondább egy Suzuki, mint akármelyik másik. Rengeteg extra van benne, olyanok, amelyek egy régebbi modellben nincsenek, mert még nem is léteztek.
Rengeteg extra..:-D Egy rakás car.Ciki. És teljesen tipikus emberek veszik.
Ilyen négyzetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!