Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond a menstruacio alatti egyuttlettel?

Figyelt kérdés
Parom szerint undorito hogy verzek, en meg ilyenkor vagyok a legkivanosabb... eleve mindig gumiban csinaljuk, miert nem hajlando a kedvemben jarni?

2022. szept. 19. 13:39
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
Nem attol lesz valaki noies no hogy elutasitja a szexet mensi alatt, szerintem ezt is lehet kurtulaltan kezelni, de ennyi erovel ne egyek nutellat se mert ha ramegy veletlen a polomra nehez kimosni... A feher lepedot a legkonnyebb fertotleniteni, korhazakban sem viccbol hasznalnak feher agynemut... ha valaki beleverzik azt a legegyszerubb folttisztitani mert nincs szine. De ne kelljen mar ezt elvileg ertelmes felnott emberekbek magyarazni.
2022. szept. 19. 18:36
 42/53 anonim ***** válasza:
64%
De attól sem leszel nőies nő, hogy hisztizel, mert havi 3 nap nem akar megdugni a barátod, mert folyik belőled a vér, és emiatt dobni akarod. Vagy ez nőies viselkedés szerinted? Egy ösztönlény állat szintjén vagy, ami férfitól is szégyen, de nőként...
2022. szept. 19. 18:38
 43/53 A kérdező kommentje:
Nagyon nem 3 naprol van szo, es amint fentebb irtam a hormonok miatt a kivanossag ilyenkor van meg nalam... meg sok mas nonel is. Tehat ha csokit is akkor eszek amikor edesseghianyom van, akkor miert ne szexelhetnek amikor kivanom? Ez egyaltalan nem primitivseg... egy kapcsolat meg elvileg azert kapcsolat hogy mind2 fel jol erezze magat benne, nos itt en ilyen szempontbol nem kapom meg amire vagyom tehat tovabb fogok lepni, rengeteg ferfi van aki egyaltalan nem undorodik egy kis vertol.
2022. szept. 19. 18:51
 44/53 anonim ***** válasza:
84%
Miért érzem úgy, hogy nem is létezik a kérdező baratja?
2022. szept. 19. 18:52
 45/53 anonim ***** válasza:
84%
Egy ideig még hihető volt de túltolta. :D
2022. szept. 19. 19:20
 46/53 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, egy hatalmas veres, bekulos-angrysex lett a vege. Es csupan 1 feher torolkozo banta...
2022. szept. 19. 22:54
 47/53 anonim ***** válasza:
87%
Ja persze XD
2022. szept. 19. 22:57
 48/53 anonim ***** válasza:

Én lányként úgy vagyok ezzel, hogy az első 2 napban, amikor nagyon erős a várzés, akkor biztosan nem akarnám én se, az tök kellemetlen. Hrmadik napon attól függ, ha gyengébb, akkor közvetlenül zuhanyzás után talán. 4-5-6-7. napon zuhanyzás után én is szeretném. De párom undorodik tőle. Elfogadom, mert most ha undorodik tőle, akkor nem akarom rákényszeríteni, abból úgyse lenne semmi jó. Más kérdés, hogy nem értem, hogy 4-7. napn, közvetlenül zuhany után mitől undordik, amikor akkor nincs egy csepp vér se...

De azt se értem, hogy a kommentelők milyen 3 napról beszélnek... Nektek komolyan csak 3 napig van meg? :O

2022. szept. 20. 13:52
 49/53 anonim ***** válasza:
37%
Az is egy opció hogy te kielégíted magad, őt pedig leszopod. Mindenki jól jár.
2022. szept. 21. 12:12
 50/53 anonim ***** válasza:
58%
De, attól lesz nőies egy nő többek között, hogy nem válik undorítóvá a másik szemében. Ez ugyanolyan, mint ha tudod, hogy a párod rosszul van a csámcsogástól, de te csinálod. Vagy beletörlöd a pörköltszaftos pofádat a fehér pólódba, majd mellébújsz.
2022. szept. 21. 13:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!