Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a gond a menstruacio alatti egyuttlettel?
11/53 A kérdező kommentje:
En pont ebben a par napban kivanom a legjobban meg a peteeresem idejen es o nem csinal semmit, csak addig vagyok jo neki amig fozok mosok es verzes nelkul lehet dugni... elegem van, a havibaj egy termeszetes folyamat es nincs ra ellenszer. Ennyi erovel en is mondhatnam hogy ne elvezzen el mert a sperma undorito. Szakitok, mar eldontottem.
Nő vagy, menstruálsz, gondolom 20 felett lehetsz, de túl értelmesnek nem tűnsz.
Ha te emiatt szakítani akarsz akkor szakíts hajrá! DE! Ne felejtsd el közölni a következő pasiddal még az elején randik alkalmával, hogy te mindenképp azt akarod, hogy véresen is jól b**asszon meg.
Amúgy nem utálhatod és ítélheted el a jelenlegit ezért.
2022. szept. 19. 14:18
Hát az látszik, hogy mos is épp megvan :)
Ráadásul nem csak dughatnékod van, de idegbajos is vagy :)
2022. szept. 19. 14:19
Te megteszel érte olyanokat, amiket undorítónak tartasz, kicsi lány? Mert ha nem, akkor ne sírjon itt a szád.
2022. szept. 19. 14:19
Itt nem a menstruáció a legnagyobb probléma. Kérdés, hogy miért tartott eddig, amíg besokalltál?
2022. szept. 19. 14:20
16/53 A kérdező kommentje:
Ja biztos velem van a baj... a menstruacio egy termeszetes folyamat, szoval elvarnam hogy ne undorodjon egy kis vertol. Egy hete meg analt kert, en siman belementem mert elvileg azert vagyunk egyutt mert kivanjuk egymast... de o meg leszar engem amikor en vagyok kivanos. Amugy meg napi szinten fozok neki, a kulsom is olyan hogy 10bol 9 pasi megfordul utanam es ezt nem nagykepusegbol mondom. Nagyon kiabrandito ez a szitu szamomra es biztos vagyok benne hogy sok olyan pasi van a vilagon aki havibajom idejen is szeretne...
Hát a legtöbb nőnek az a baja, hogy elhagyják, ha nincs kedve szexelni és ettől kötelező lesz és hol a romantika... Nálatok akkor fordítva lesz :D
2022. szept. 19. 14:29
csak addig vagyok jo neki amig fozok mosok es verzes nelkul lehet dugni..
Én is úgy látom, nem ez a fő baj nálatok. Én abszolút el tudnám fogadni, ha a férjem nem akarna szexelni, amikor menstruálok. Ha az egészet undorítónak titulálná, azt mondjuk kevésbé. Én se mondom, hogy undorító, amikor ő elélvez. Már elnézést.
2022. szept. 19. 14:37
Figyelj kérdező. A szex szerintem egy olyan dolog amibe csak olyan dolgok férhetnek bele ami mindkét fél számára kellemes. Ez a dolog a párodnak nem az. Nem azért mert nem kíván téged… ha ennyire fontos neked ez a dolog, akkor keress másik partnert, ne őt szapuld már hogy nem akar valamit amit te igen. Én pl undorodom az análtól és soha senki kedvéért nem mennék bele. Soha. Ha valaki ezért szakítana velem, legyen. De inkább szakítson mint csesztessen vele.
2022. szept. 19. 14:40
Nem kell belemenni análba senki kedvéért, ha valójában nem is akarod. Sőt, mosni, főzni sem kell rá. Felnőtt ember, oldja meg. Az a te hibád, hogy csicskulsz neki, csak azért, mert a kapcsolatot mindenàron fent kell tartani. Nem kell, ha ennyire nincsen kölcsönösség. Egy jó kapcsolat nem arról szól, hogy akkor is fejre állsz a másik kedvéért, ha nem akarsz. Csak azt csináld, amihez neked is van ingered. Ha a másik meg követelőzik, akkor egyértelmű a szitu, hogy nem a megfelelő ember mellett vagy.
2022. szept. 19. 14:53
Kapcsolódó kérdések: