Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond a menstruacio alatti egyuttlettel?

Figyelt kérdés
Parom szerint undorito hogy verzek, en meg ilyenkor vagyok a legkivanosabb... eleve mindig gumiban csinaljuk, miert nem hajlando a kedvemben jarni?

2022. szept. 19. 13:39
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
21%

Tőle kérdezd ne nekünk nyafogj. Azért a vér meg a hús nagyon nem ugyanaz. A vértől undorodni természetesebb dolog, sokan nem is bírják a vért, én sem bírom (nő vagyok). A hús egy alapvető, semennyire sem undorító élelmiszer, attól maximum lelki alapon undorodsz, mert bemeséled magadnak, szegény állatok, stb.

Na de tényleg a barátoddal beszéld ezt meg, mert amúgy alapból legalább hozol félig-meddig elfogadható érveket, hátha kompromisszumra tudtok jutni. Mondjuk én ebben nem tudnék, ha tőlem valaki elvárná, hogy lefeküdjek vele miközben menstruálok, és hisztizne érte, az biztos hogy instant szakítás lenne.

2022. szept. 19. 16:20
 32/53 anonim ***** válasza:
88%
Figyu kérdező. Bármennyire is szerettem a férjem, a spermáját akkor sem tudtam volna lenyelni. Ez van. Szerencsére nem erőltette rám. És utána sem senki. Ha nincs gusztus, akkor nincs. Azért a vérnek van egy bizonyos szaga, ami lássuk be, nem túl kellemes.
2022. szept. 19. 16:29
 33/53 anonim ***** válasza:
100%

De amugy nokent kerdezem, teged nem zavar, hogy minden veres lesz? Mi neha csinaljuk olyankor, de veres a gumi, a hasunk, a lepedo, a kezunk (vagyis az ove), ezaltal minden mas is, amit megerint, a testem tobbi resze, a fal, ha megtamaszkodik....

Utana pedig a textiliakat rogton le kell huzni, kimosni, hideg vizben kezzel dorzsolni...

Szoval en egyaltalan nem szeretem olyankor.

Vagy te hogy csinalnad?

2022. szept. 19. 16:51
 34/53 A kérdező kommentje:
Ezt is megmondtam neki elore, hogy mindent kitakaritok, nem nagy ugy letenni egy vastag feher torolkozot, a falat meg amugy sem szoktam osszekenni semmivel... de most megkerdeztem par pasi ismim, nem mindenkit zavar a verzes, sot... szoval talalhatok meg magamnakvalot, nyilvan o nem az.
2022. szept. 19. 17:06
 35/53 anonim ***** válasza:

Persze amitől te undorodsz azt ő véletlenül se akarja rád erőltetni igaz?

Vagy abban érted mi a probléma, csak ő nem érdemli meg?

2022. szept. 19. 17:13
 36/53 anonim ***** válasza:
63%

Gecccc:DDD

Hagyd is el csorót! Megérdemel egy épp elméjű bnőt. Emiatt szakítani xD

2022. szept. 19. 17:16
 37/53 anonim ***** válasza:
58%
Hát a pasid is jobban fog járni egy olyan nővel aki nőként viselkedik.
2022. szept. 19. 17:17
 38/53 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk ez úgy működött, hogy szintén olyan volt mint Te és amikor egy ilyen akció után minden IS véres volt részemről állandó agyfsz. Azért vagyunk emberek nem állatok mert egy ilyen dolgot EMBERI módon tudunk kontrollálni.
2022. szept. 19. 17:20
 39/53 anonim ***** válasza:
60%
Halál komolyan megkérdezted erről több pasi ismerosodet? Atya ég, nagyobb a baj a toronyban, mint gondoltam. Azóta gondolom mindenki rajtad röhög. Komolyan, milyen faj vagy te? 3 napot nem bírsz ki szex nélkül egy hónapban? Szerencsétlen pasid tényleg jobban jár, ha szakítasz vele, esélyt adva neki egy nőies, normális nőre.
2022. szept. 19. 17:38
 40/53 anonim ***** válasza:
100%

Pont fehér lepedőt?

Mi szoktunk szeretkezni akkor is amikor megvan. Viszont az első napokban csak a zuhanyzóban.

2022. szept. 19. 18:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!