Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a gond a menstruacio alatti egyuttlettel?
Tőle kérdezd ne nekünk nyafogj. Azért a vér meg a hús nagyon nem ugyanaz. A vértől undorodni természetesebb dolog, sokan nem is bírják a vért, én sem bírom (nő vagyok). A hús egy alapvető, semennyire sem undorító élelmiszer, attól maximum lelki alapon undorodsz, mert bemeséled magadnak, szegény állatok, stb.
Na de tényleg a barátoddal beszéld ezt meg, mert amúgy alapból legalább hozol félig-meddig elfogadható érveket, hátha kompromisszumra tudtok jutni. Mondjuk én ebben nem tudnék, ha tőlem valaki elvárná, hogy lefeküdjek vele miközben menstruálok, és hisztizne érte, az biztos hogy instant szakítás lenne.
De amugy nokent kerdezem, teged nem zavar, hogy minden veres lesz? Mi neha csinaljuk olyankor, de veres a gumi, a hasunk, a lepedo, a kezunk (vagyis az ove), ezaltal minden mas is, amit megerint, a testem tobbi resze, a fal, ha megtamaszkodik....
Utana pedig a textiliakat rogton le kell huzni, kimosni, hideg vizben kezzel dorzsolni...
Szoval en egyaltalan nem szeretem olyankor.
Vagy te hogy csinalnad?
Persze amitől te undorodsz azt ő véletlenül se akarja rád erőltetni igaz?
Vagy abban érted mi a probléma, csak ő nem érdemli meg?
Gecccc:DDD
Hagyd is el csorót! Megérdemel egy épp elméjű bnőt. Emiatt szakítani xD
Pont fehér lepedőt?
Mi szoktunk szeretkezni akkor is amikor megvan. Viszont az első napokban csak a zuhanyzóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!