Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond a menstruacio alatti egyuttlettel?

Figyelt kérdés
Parom szerint undorito hogy verzek, en meg ilyenkor vagyok a legkivanosabb... eleve mindig gumiban csinaljuk, miert nem hajlando a kedvemben jarni?

2022. szept. 19. 13:39
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
18%
Mert undorító látvány és büdös is. Miért nem lehet ezt felfogni?
2022. szept. 19. 13:40
 2/53 anonim ***** válasza:
95%

Ez teljesen egyéni, kit zavar, kit nem. És hát jó a kérdés, mert nem minket kell meggyőznöd :D

Egyébként a nőket szokta inkább, ha épp görcsölnek, akkor ugye semmi kedvük hozzá. Na meg nyitva van a méhszáj, könnyebben jutnak fel fertőzések - mondjuk gumiban ez nem játszik.

2022. szept. 19. 13:43
 3/53 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk annak nem örülnék, hogy undorítónak nevez egy természetes folyamatot. Viszont neked megkell érteni, hogy ő nem szeretné és ne erőltesd. Te se szeretnéd ha olyanra akarnának rávenni amit nem szeretnél.
2022. szept. 19. 13:44
 4/53 A kérdező kommentje:
Nekem az a kiakaszto, hogy koztudott sok no nagyon kivanossa valik ilyenkor, pont a hormonvaltotas miatt es o ugy viszonyul hozzam mintha a menstruacios verzes valami lepra lenne. Kulfoldi nodokik is irjak hogy az orgazmus ilyenkor sokat segit a fajdalom enyhitesen is, tobb pasi ismerosomet is megkerdeztem, oket sem zavarja. Az en pasim meg hallani sem akar rolam ezeken a napokon... szakitas lesz igy.
2022. szept. 19. 13:49
 5/53 anonim ***** válasza:
89%
Finnyás a pasas, ezzel nem lehet semmit kezdeni. Ha nincs gusztusa, akkor ha fejre állsz sem lesz. Nem kényszerítheted rá. Keress olyat, akit nem zavar. Nem ő az embered.
2022. szept. 19. 13:53
 6/53 anonim ***** válasza:
84%
A szexben nem szabad semmit sem erőltetni, az mindkét fél öröméről kell hogy szóljon. Nem kényszeríthetsz rá valamit, amit nem akar. Ha ennyire nem bírod ki, hogy havonta 3 napig nem vagy megdugva, akkor keress mást.
2022. szept. 19. 14:00
 7/53 anonim ***** válasza:
66%

Nem kényszerítheted erre rá.

És nem is szabad senkit elítélni emiatt.

Van aki ezt elviseli van akinek visszataszító.

2022. szept. 19. 14:05
 8/53 anonim ***** válasza:
91%

Nincs valami értelmes alternatíva? Én pl. az első pár napon nem szeretem, ha szexelünk, mert annyira vérzek, engem is zavar, miközben tudom a falat kaparni a kívánósságtól. Mi ilyenkor kézzel elégítjük ki egymást (a párom van, hogy akár ötször is engem, hogy lecsituljak és jobb legyen a közérzetem :D). Intimkelyhet használok, szóval semmi nem látszik az égegyadta világon abból, hogy megvan. Ez a lehetőség nem alternatíva?

De amúgy vannak olyan intimkelyhek, amik úgy vannak kialakítva, hogy szexelni is lehessen vele. Mondjuk azt meg kell tanulni használni.

Mondjuk én biztos nem lennék olyan férfivel, akinek az első opció sem megfelelő. Kényszeríteni nyilván nem szabad, de biztos, hogy engem az életről is lehozna.

2022. szept. 19. 14:08
 9/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nalunk forditva van. Engem nem zavar, óvszer nélkül se zavart. Őt zavarja hogy minden véres lesz.

F

2022. szept. 19. 14:10
 10/53 anonim ***** válasza:
15%
Ohh, véletlen a 7-est pontoztam le a 8-as helyett, bocsi :/ Szóval a 6-7-nek van igaza, kinek hiszed magad, hogy a "kedvedben kell járni"? Te jársz az ő kedvében és engeded mondjuk a pisiszexet (vagy képzelj ide bármit, amit te magad undorítónak tartasz), csak hogy az ő kedvében járj? Csak olyat csináljátok, amihez mindkettőtöknek van kedve, ne erőszakold rá a fétiseidet.
2022. szept. 19. 14:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!