Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond a menstruacio alatti egyuttlettel?

Figyelt kérdés
Parom szerint undorito hogy verzek, en meg ilyenkor vagyok a legkivanosabb... eleve mindig gumiban csinaljuk, miert nem hajlando a kedvemben jarni?

2022. szept. 19. 13:39
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Nem az en emberem, majd talan lesz egy olyan pasi aki nem undorodik tolem, azert mert verzem... Ez most nekem igy olyan erzes hogy csokit akarok enni de zarva a bolt. Szar.
2022. szept. 19. 14:56
 22/53 anonim ***** válasza:
29%

#20 mondd, te normális vagy? A kérdező követel olyan dolgot a párjától, amit a párja undorítónak tart. És erre a kérdezőnek írod, hogy "csak azt csináld, amihez neked is van ingered"?! Mi ez az undorító kettős mérce? Az anált a kérdező is akarta, ott nem volt kényszerítés. Ő akarja kényszeríteni a párját, hogy véresen is nyalja ki vagy dugja meg.

Kérdező, szerintem is szakítás, had találjon egy normális, kedves nőt, aki őt szereti, nem csak a dugást, és akivel a szex mindkettőjük élvezetéről szólhat.

2022. szept. 19. 14:58
 23/53 anonim ***** válasza:
32%
Írj nekem én elkaplak
2022. szept. 19. 15:04
 24/53 anonim ***** válasza:
70%

Azt írta a kérdező, hogy belement az análba(baromi nagy hülyeség volt). Ez nem jelenti azt, hogy annyira akarta is, csak megtette, mert úgy gondolta, hogy a pasas is megtesz majd a kedvéért dolgokat, hiszen kapcsolatban vannak.

2022. szept. 19. 15:22
 25/53 anonim ***** válasza:
12%
A kérdező azon kommentje alapján ő is akarta. De mindegy is, a te elméleted alapján mondd nyugodtan azt is, hogy a pasinak is baromi nagy hülyeség lenne belemenni menstruáció alatti szexbe, ha amúgy nem akarja.
2022. szept. 19. 15:27
 26/53 anonim ***** válasza:
10%
Hát mi akkor nem szoktuk csinálni, szóba sem kerül, hogy akkor csináljuk. Nem értem, kérdezőnek mi baja? Gusztustalan, egészségtelen, és ezt lányként mondom!
2022. szept. 19. 15:30
 27/53 anonim ***** válasza:
100%

Én azt írtam, ha finnyás a pasas, akkor nincs mit tenni. Erre nem kényszeríthető rá.Keressen olyat, akit nem zavar a menstruáció. De itt inkább az a probléma, hogy nem illenek össze. A kérdező csicskul és megvan lepve, hogy a pasas nem.

2022. szept. 19. 15:36
 28/53 anonim ***** válasza:
72%
Én nem a 25 vagyok, de ez miért finnyásság? Ennyi erővel ha egy csaj nem akarja az anált, az finnyás? Én nő vagyok, de szerintem is undorító lenne erős vérzés mellett szexelni, és nagyon nem finnyásságból.
2022. szept. 19. 15:39
 29/53 anonim ***** válasza:
100%

Akkor írjuk úgy, hogy kényes. Ez megfelelő? Én sem támogatom a menstruáció alatti szexet, de volt pár ember az életemben, akit nem zavart volna. De most ez a legfontosabb? Nem az inkább, hogy itt mélyebb problémák is vannak? Ez csak az egyik.

2022. szept. 19. 15:46
 30/53 A kérdező kommentje:
Normalis, kedves no vagyok alapvetoen, nem egy primitiv szexkapcsolatnak indult, honapokig csak beszelgettunk, ismerkedtunk... a szemelyisege, gondolkodasa miatt kedveltem csak most kezdenek elojonni olyan dolgok amiket az ember nem lat az elso 50 randin... es nem kenyszeritettem semmire, foleg nem nyalasra ugyanis egyikunk sem szereti az oralt ezt elore megbeszeltuk. Az a resz viszont kimaradt hogy mivan a mensis szex-el, nekem tok alapnak szamitott hogy ilyenkor is leher gumiban csinalni, o viszont undorodik a vertol. Hat eleg kiabrandito mert ez kb olyan mintha egy no mondana a reggeli durva merevedeskor hogy szivem faj a fejem ne nyulj hozza... egy kapcsolat 2 emberrol szol, pl en sem vartam el tole hogy vega legyen, most is ugyanugy megfoztem neki a paprikas csirket akkor is ha tudja jol undorodom a hustol. Megfoztem es nagyon izlett neki. Akkor o miert nem tud ennyit megtenni ertem?
2022. szept. 19. 16:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!