Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-35 évesen egy fiú miért akar sakkozni a barátnőjével?
Ne értsetek félre, tisztelem aki ezt a retro játékot mai napig űzi de meglehetősen unalmas és valójában egyéni magányos játék mivel magadban gondolkodsz.
Egy fiú, ha ismerkedik vagy párkapcsolatban van, miért akarja mindenáron a sakkot ráerőltetni egy lányra, például egy strandon?
Nem az a normális, ha egymásról beszélünk, egymást nézzük, sétálunk, eszünk, napozunk??
Általában úgyis fölényben lesz, ami pedig bunkóság egy kedves lánnyal szemben.
Keressen magának vele egyszintű játékost baráti körben szerintem...
Ettől még a rejtvény megfejtése is jobb mert együtt egymás mellett ülünk és segítjük egymást a betűkkel a végén nevetünk a poénon.
De a sakk egy verseny, akárcsak a kártya.
Miért akarnék kártyázni? Miért kell versenyeztetni magunkat?
Nem jön ki jól...most akkor ki hagyja nyerni a másikat, hogy a másiknak imponáljak? Legyen egy jó napja, hogy nyer... Vagy mi???
Ne haragudjatok, tudok sakkozni és játszottam vele mert azt hittem fair lesz. De ő napi szinten játszik, én 15 éve nem játszottam és nem olvastam el a legjobb trükköket mostanság.
Ehhez képest, kijött belőle az óvodás gyerek mert egy hosszabb döntetlen után egy újabb játékon viszonylag gyorsan elintézett egy azóta már tudom szánalmas trükk lépéssel és irtó büszke volt magára.
Én meg akkor azt gondoltam, hogy jól van öcsém, veled se játszom többet de lehet úgy ahogy van itt hagylak.
És régóta ismerjük egymást, semmi helye nem volt fölényeskedésnek.
Valakinek ilyen módon is szüksége van önbizalom fröccsre, vagy egész egyszerűen fiúk -férfiak hajlamosak ennyire belefeledkezni versenybe?
Nőként nekem ez fura viselkedés egy randin.
Egy számomra kedves lányt mi értelme így sakkban megverni... akkor mondja meg a frusztrációját ha van, vagy emberelje meg magát, versenynek ott nem volt helye.
Ha elsőre ő hagyott nyerni bénáskodni és döntetlent engedett, akkor meg mi értelme a bénázásnak?
Miért nem keres méltó ellenfelet? Ez gagyi húzás.
Azt akarom csak mondani, sakk ide vagy oda, egy nálánál gyengébb ellenfél ellen győzni gyáva dolog szerintem és nem lopta be magát a szívembe.
Többetek is szerintem igyekszik, méltó ellenfelet választani hiszen úgy van értelme.
A baj az, hogy túl komolyan veszitek a dolgot.
Én bárkivel sakkozok/kártyázok/amőbázok, akinek van kedve, a játék élmény miatt, és az sem zavar, ha az öcsém elver sakkban, de ő sem sértődik meg fordított helyzetben.
Gondolom azért akar veled játszani, mert a te gondolkodásodra, reakcióidra kíváncsi. Azzal hogy ő nyer, az nem megalázás vagy fölényeskedés. Ez egy játék...
De ha ennyire nem jön be neked, akkor viszont gáz, hogy így erőlteti. Esetleg vigyél akkor keresztrejtvényt vagy amit te szeretsz és mondd, hogy nincs kedved sakkozni és most játszatok inkább olyat.
Tudta hova visz, én nem tudtam hova. Ő tudta, hogy lesz sakk, én nem tudtam.
Semmi bajom nem lenne, ha előre szólt volna, hogy szeretne velem játszani és itthon elevenítsem fel a tudásom, olvassam el a trükköket szabályokat.
Így viszont szánalmas húzás volt. Ez nekem nem lovagias sportszerű viselkedés.
"Köszi mindenkinek" aki egyébként egy tipikus nulla IQ közeli gyakorikérdések tag/ résztvevőnek titulált így teljesen ismeretlenül, főleg, hogy a kérdésem egyáltalán nem ez volt, hogy én ostoba vagyok és jobbat érdemel tőlem.
A kérdésem az volt, hogy a sakk így elveszi a fiúk eszét, akikben mindig jobban tombol versenyszellem, vagy egyszerűen ez egy lényegtelen szituáció volt és ne foglalkozzak vele.
Igen, nyilván meg fogom kérdezni tőle ha találkozunk, csak feleslegesen nem vitáztam volna vele, ha esetleg itt választ kapok.
Ahogy ismerem, meg fog sértődni, hogy közlöm vele, hogy nem volt szimpatikus a viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!