Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú aki mással jár az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki mással jár az interneten írtam neki többször mondta szereti utána azt írta pár hétre rá hogy azt akarod hogy azt mondjam szeretlek szeretlek vagy valami ilyesmit írt és írtam hogy ne verje át a barátnőjét külföldi fiú mit akar ?

Figyelt kérdés

2022. jún. 9. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Tessék?
2022. jún. 9. 19:57
 2/6 A kérdező kommentje:

lehet nem pontosan ezeket írtam de ez a lényeg vagy mi egyépként azt mondtam neki én soha nem csalnám meg a páromat igaz sose láttam a fiút de annak számítana szerintem ő azt mondta meg mutatja vagy bebizonyitja hogy nem gondol rám és elfelejt vagy elfelejtet feledekeny vagyok betegség miatt lehet nem pontosan ezeket írtuk egymásnak

azt írta blokkol írtam csak nyugodtan en is blokkoltam vagyis tiltottam és korlátoztam egyépként hazugság volt a párkapcsolatom mert a távolság miatt stb több okom volt rá de ő ezt nem tudja de nem akarom öt mar egyépként magyar lányal jár régebben írta 2 éve hogy csak barátok lehet akkor is netes párkapcsolatban voltak ?

2022. jún. 9. 20:06
 3/6 A kérdező kommentje:
bocsánat most vettem észre hogy másik kategória peddig nem ebbe tettem
2022. jún. 9. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
94%

Na, akkor most vegyél egy nagy levegőt és próbáld leírni érthetően, hogy mit szeretnél.

Javaslom a szöveg tagolását, központozását és az írásjelek használatát is, mert ebből semmit nem lehet érteni.

2022. jún. 9. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Egyszerűen nem érteni, mit akarsz....
2022. jún. 9. 21:49
 6/6 anonim válasza:
67%
d*gni akar
2022. jún. 9. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!