Találkoztatok már interneten megismert külföldi barátotokkal?
Figyelt kérdés
Nekem van jópár netes barátom, de egyikkel sem találkoztam még, van egy, akivel többek is vagyunk már, mint barátok, de ő nagyon messze lakik, fülöp szigeteken. Vele tervezgetjük, hogy találkozunk, eltöltünk együtt egy pár hetet, de ebben a covidos időszakban pláne kiszámíthatatlan az egész, repjegyet venni se lehet hónapokkal előtte, hogy jó áron hozzájusson az ember, stb :/
Nektek összejött már, illetve honnan származott az illető?
2021. nov. 22. 14:41
1/7 anonim válasza:
Találkoztam már neten megismert emberekkel. Egyikből egy 3 éves kapcsolat is lett (együtt lakós) de ezek mind magyarok voltak... Mivel mindegyiket jól megismertem a személyes találkozáskor nem volt semmi rossz tapasztalatom.
2/7 anonim válasza:
Talalkoztam igen, nem is 1el. Az utolsohoz felesegul is mentem.
3/7 A kérdező kommentje:
Hoppá, grat :) Ha gondolod leírhatnád a sztorit, inspirációként is, akár privátban is :D
2021. nov. 22. 15:22
4/7 anonim válasza:
Nem, de az ország másik végéből már volt így kapcsolatom is.
5/7 anonim válasza:
Gyerekemnek van egy klassz lengyel haverja netről.
6/7 anonim válasza:
Én is találkoztam egy román internetes ismerősömmel 4 éve úgy hogy magyarországon lakom. Azóta legjobb barátok vagyunk. ☺️
7/7 anonim válasza:
2-es, Én is örömmel fogadnám, ha írnál erről párt sort motivációként, akár privátban. :D
Köszönöm, ha írsz! :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!