Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom gépén több száz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom gépén több száz (500+) képet találtam az exéről, többek között "olyanokat" is, nagyon kivagyok. 😭 Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy rakat közös kép, egy csomó olyan, amin csak a lány van, és pár "olyan" kép is.

Csak úgy mellékesen, rólam egy darab kép nem volt ott, pedig mi régebb óta vagyunk együtt, mint ameddig ők voltak.

Dolgozik, éjfél körül jön haza, nagyon kivagyok, itt bőgök, mit csináljak? 😭

Van a gépén egy Photoshop-szerű alkalmazás, amit régen én is használtam, egy pár napja megkérdeztem, hogy majd kipróbálhatom-e, mielőtt én is újra letölteném. Most akartam kipróbálni, ahogy rákattintottam a kép tallózására, ott dobott fel egyből egy pár képet, így vettem észre az elsőket. A többit utána magamtól néztem meg a mappákban.

2022. szept. 5. 21:16
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
31%
Nekem is voltak az exemről képek. Igazából teljesen el is felejtettem azokat a képeket. Lehet csupán elfelejtette azokat a képeket.
2022. szept. 14. 04:22
 32/32 anonim ***** válasza:
60%
Előtted is volt élete, bocs, de ebben semmi extra nincs. Kicsit túlreagálod...
2022. nov. 29. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!