Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom gépén több száz (500+) képet találtam az exéről, többek között "olyanokat" is, nagyon kivagyok. 😭 Mit csináljak?
Van egy rakat közös kép, egy csomó olyan, amin csak a lány van, és pár "olyan" kép is.
Csak úgy mellékesen, rólam egy darab kép nem volt ott, pedig mi régebb óta vagyunk együtt, mint ameddig ők voltak.
Dolgozik, éjfél körül jön haza, nagyon kivagyok, itt bőgök, mit csináljak? 😭
Van a gépén egy Photoshop-szerű alkalmazás, amit régen én is használtam, egy pár napja megkérdeztem, hogy majd kipróbálhatom-e, mielőtt én is újra letölteném. Most akartam kipróbálni, ahogy rákattintottam a kép tallózására, ott dobott fel egyből egy pár képet, így vettem észre az elsőket. A többit utána magamtól néztem meg a mappákban.
lehet még nem felejtette el, de nekem is millió kép volt régről, ne is foglalkozz vele.
esetleg beszéld meg vele, de ne meló után, pihenjetek aztán összebújva kérdezd meg tőle.
de ne veszekedjetek, a múlton nem érdemes.
Mikor lett vége az ex kapcsolata?
Rólad hol tartja a képeket?
Ezek után biztosan nem akarok összebújva aludni vele, sőt, inkább kimegyek a kanapéra aludni.
Kb 4-4,5 éve lett vége a kapcsolatuknak... Mi lassan 2 éve vagyunk együtt.
A telefonjában van egy pár, de velem közel sincs ennyi közös képe, se rólam.... Mondom, volt vagy 500 kép... rólam jó ha van max 30.
Szerintem túlreagálod.
Beszéld meg vele nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!