Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom gépén több száz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom gépén több száz (500+) képet találtam az exéről, többek között "olyanokat" is, nagyon kivagyok. 😭 Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy rakat közös kép, egy csomó olyan, amin csak a lány van, és pár "olyan" kép is.

Csak úgy mellékesen, rólam egy darab kép nem volt ott, pedig mi régebb óta vagyunk együtt, mint ameddig ők voltak.

Dolgozik, éjfél körül jön haza, nagyon kivagyok, itt bőgök, mit csináljak? 😭

Van a gépén egy Photoshop-szerű alkalmazás, amit régen én is használtam, egy pár napja megkérdeztem, hogy majd kipróbálhatom-e, mielőtt én is újra letölteném. Most akartam kipróbálni, ahogy rákattintottam a kép tallózására, ott dobott fel egyből egy pár képet, így vettem észre az elsőket. A többit utána magamtól néztem meg a mappákban.

2022. szept. 5. 21:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

Egyik exem is őrizgette az exe képeit. Meg rengeteg beállitott fehérneműset is.

A barátom meg olyan aki meg mindent töröl de ha csak veszekszünk is, engem is mindenhonnan töröl.

Nem tudom melyik a jobb..

2022. szept. 6. 07:32
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Gondoltál már rá, hogy a jóistenhez fordulsz segítségért?
2022. szept. 6. 07:33
 23/32 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nőként is vannak volt partnerekről mindenféle fotók, nem érdekelnek már, de törölni se akarom. Továbbá minden szarral tele van a gépem, és néha meglepődök, mikbe botlok.
2022. szept. 6. 11:22
 24/32 anonim ***** válasza:
16%

LOL nem tudja, mi van a gepen. persze. azert dobta fel a Photoshop rogton elsokent.

hat nyilvanvaloan valamiert meg nem tudta elengedni a csajt azert tartja keznel a kepeket. vagy valamiben jobb legalabbis most ugy gondol vissza ra, hiszen az emlekek szepulnek idovel.

nyilvan meg kell vele beszelni, hogy teged ez zavar es tudod, hogy ez a mult es nem kered, hogy torolje ki az emlekeibol, de hogy szeretned, ha ezt elrakna egy olyan helyre, ahonnan nem kerul elo minden nap es szeretned te atvenni a fotok helyet.

a reakciojabol tudni fogod, hanyadan alltok.

nekem is van egy "ex" mappam valahol fenn a padlason, 5-6 evente belebotlok, amikor fenn jarok, kinyitom, mosolygok aztan visszarakom. mar csak emlek.

2022. szept. 6. 15:36
 25/32 anonim ***** válasza:
19%

Kicsit inkább az is lehet ebben, hogy te kicsit szorongsz és keresed a hibát. Vagy a képek megtalálása előtt minden rendben volt?

A pasik vizuálisabbak, ezek kicsit trófeák is számára sztem.

49f

2022. szept. 6. 15:43
 26/32 anonim ***** válasza:
50%
Lehet tényleg elfelejtette vagy lusta volt törölni.De nekem is rosszul esne az biztos.Beszéld meg vele hogy miért vannak még meg ezek a képek.
2022. szept. 6. 19:57
 27/32 anonim ***** válasza:
26%

Nekem is van egy rakat képem, mert törölgeti a fene.

33n

2022. szept. 6. 20:41
 28/32 anonim ***** válasza:
39%
Figyelj a legjobb amit tehetsz hogy el se mondod neki mi a bajod csak durcázz és vágd a pofákat legalább egy hétig és legyél vele tajparaszt is mindenképpen az mindent megold. Ha leülnél és megpróbálnád megbeszelni vele higgadtan hogy téged ez bánt az a gyengeség jele lenne
2022. szept. 7. 08:44
 29/32 anonim ***** válasza:
38%

Azt megmondja nekem valaki, hogy miért alap 10 kapcsolatból 9-ben, hogy a párunk telefonjában kotorászunk és ezzel problémákat okozunk magunknak?

A világon semmit nem értél el ezzel csak te érzed magad szarul tőle.

Kivel van együtt a pasid veled vagy az exével? Szeret? Normális veled? Ha igen akkor mi a probléma?

2022. szept. 7. 10:42
 30/32 anonim ***** válasza:
48%
egy ujabb mimoza akinek nem lehet oszinte tanacsot adni mert rogton lepontoz :D ezert kar volt idejonni babam
2022. szept. 9. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!