Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyot csalódtam páromban mit tegyek most?
Ha neked nem is tetszik, de igaza van.
Egy gyerekhez kell egy biztos alap, és, hogy egy stabil állandó hátteret tudtok e biztosítani.
Ezt nem szabad elkapkodni.
1 éve még mi is gyerekben gondolkodtunk, aztán úgy döntöttünk hogy ebben a helyzetben nem. De ez közös döntés volt és nem első lett volna,nekem már van egy 10 éves, neki meg egy 18.
Mindenképpen üljetek le megbeszélni, a gyerek az legalább 20 éves "befektetés", felelősség, kiadás. Lehet hogy beijedt, nem is akar már.
Bocsi, csak feltételezés, nem lehet hogy túl következő lettél a témával kapcsolatban? Minden nap zaklatod a gyerekkel? Nem minden férfinek jön ez be.
Nekem még sajnosnninxs gyerekem, 30 feletti vagyok már pedig. De azért eszembe jut mostaban, hogy talán nem is nagy baj hogy nincs. Iszonyat hogy mi lett ebből az országból/világból. Egyik csapás a másik után. Semmire nincs garancia. Sajnos a párkapcsolatra sincs. 😏 Ma még együtt vagyunk, holnap már nem.
Még nem vagy kifutva az időből. Várjátok ki mi lesz az elkövetkező hónapokban, rezsi stb. Ha könnyen veszitek az akadályt, hátha lelkesebb lesz
Nem akar gyereket!
Három opciód van:
1. Szakítás/válás
2.elfogadod hogy nem akar, és nem erőlteteted többet.
3. Csakazéris addig erőlteted amíg nem adja be a derekát. Aztán csodálkozol hogy miért nem foglalkozik veletek. Mikor ő adja be a válást, akkor pedig telesírod a világot hogy milyen szemetek a férfiak. Arról pedig mélyen hallgatsz hogy igazából az egész a te hibád, mert nem vetted a lapot hogy nem akarja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!