Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?Ha egy stabil párkapcsolatban élő férfi ezt teszi. Állítólag szereti a párját, nem akar mástól semmit rajta kívül. De mégis egy közös ismerős jóval fiatalabb független lány képeit nézegeti a Facebook-on.
Időnként rá keres a profiljára. Korábban még nem volt együtt a jelenlegi párjával még a csaj néhány fotóját is lementette a Facebook-ról a telefonjára.
De azt már most nem teszi csak időről időre nézegeti az újabb képeit a face-en. Amikor rá kérdez a párja akkor azt mondja hogy nem akar a csajtól semmit.
Szerintetek akkor miért nézi a képeit?
40.Igen,igazad van!
Pont le sz.om az egészet.
Felőlem álmodozhat róla, úgy se kapja meg. Úgyhogy be kell érnie velem ha engem választott. Ennyi! Pont!
Miért?
Szerintetek én olyan sz. r vagyok, hogy én csak egy pótszer vagyok, a másik csaj meg egy istennő?
32. Mert a szép test/arc vonzza a tekintetet. Nem tudok mit csinálni én sem, nem járhatok csukott szemmel. Nyilván nem bámulom feltűnően, de azért eljátszom néha a gondolattal, hogy mi lenne ha...
F
"Pont le sz.om az egészet."
Körbeértél? :)
46.Hát annak a lánynak elég csúnya arca van, egy sovány gebe.
Egyáltalán nem mondható szépnek.
Csak nagyon tudja magát mutogatni, max az a vonzó benne, ezt meg a férfiak nagyon szeretik.
Szia. Az én párom is likeolt néha lányokat. Oké előttem 3 évig szingli volt. Én 2 hét után mondtam neki, hogy nekem ez nem fér bele egy párkapcsolatba, hogy ő másokat likeoljon. Sokáig nem is tette. Aztán volt egy kis hullámvölgy és megint elkezdte a likeolást. Amúgy ha simán megnéz valakit, az engem nem zavar, de legalább ne lássa minden ismerős, hogy likeol. Illetve rákeresni nem szokott más lányra, csak ugye az ismerőseit látja a kezdőlapon. Na én törlést vagy tiltást kértem tőle 1 2 lányra akik állandóan kellették magukat.
De igazából mindig mondja, hogy meg fogja nézni a szép lányokat, attól még hozzám jön haza, mellém fekszik és engem szeret. És ezt tudom is.
Ha az utcán vagy a standon néz meg valakit (amúgy sem szokta feltűnően) az nem zavar. Csak ez a hülye online világ, ahol elkerülni sem tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!