Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom mindig veszekedik velem mindenért mint pl ha kirakok magamrol egy képet facebookra akkor szakitani akar velem vagy ha olyan ruhat huzok fel amibe jol nezek ki mindig mindennap vitazik velem minden aprosagon foleg akkor ha valamit nem ugy?
Figyelt kérdés
Folyt.:csinalok ahogy o akarja
Csinaltattam mupillakat azert is kaptam az ivet...
Ugy volt hogy nem sokara hazasodunk de azt irja hogy miattam amiert ilyeneket csinalok nem akar hazasodni? Mondjatok meg mi rosszat tettem mert nem ertem?
2022. máj. 18. 20:55
1/12 anonim válasza:
Fogadj el egy jó tanácsot: soha ne menj hozzá ehez az emberhez!
Szívesen.
43N
2/12 anonim válasza:
A pasid egy gyökér, minek mennél hozzá?
3/12 anonim válasza:
Önértékelési hibás egyeddel vagy együtt, aki birtokolni akar és retteg attól, hogy valaki elszerez tőle, mert kevésnek tartja magát hozzád. Az ilyen emberek "veszélyesek". Ha bármi jelet megfigyelszm, még időben lépj ki ebből a kapcsolatból!
5/12 anonim válasza:
Nekem a párom szexi cuccokat szokott venni, szereti ha dögösen nézek ki. A te pasid kisebbségi komplexusos és elnyomó.
7/12 anonim válasza:
Ha nem akarod megpecsételni a sorsodat, ne menj hozzá!
8/12 anonim válasza:
Én remélem, hogy elvesz. Imádom amikor egy idióta nő megmenti a többit az ilyen gyökerektől. Köszönjük 🤗
9/12 anonim válasza:
Tegyél fel egy kérdést magadnak: ilyen életre vágynál? Olyan életre ahol mindenben le akarnak szabályozni, állandóan ellenőrizni, betámadni mindenért, mindennel elszámoltatni?
Betegesen féltékeny és önző, parancsolgató típusú a pasid. Ha te erre vágysz akkor csináld ha nem akkor meg szabadulj meg tőle mielőbb.
10/12 anonim válasza:
Én egy ilyen komplexusos zsarnokot egy percig nem viselnék el, nem is lenne a pasim, az első ilyen megnyilvánulásakor kidobnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!