Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom mindig veszekedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mindig veszekedik velem mindenért mint pl ha kirakok magamrol egy képet facebookra akkor szakitani akar velem vagy ha olyan ruhat huzok fel amibe jol nezek ki mindig mindennap vitazik velem minden aprosagon foleg akkor ha valamit nem ugy?

Figyelt kérdés

Folyt.:csinalok ahogy o akarja

Csinaltattam mupillakat azert is kaptam az ivet...

Ugy volt hogy nem sokara hazasodunk de azt irja hogy miattam amiert ilyeneket csinalok nem akar hazasodni? Mondjatok meg mi rosszat tettem mert nem ertem?

2022. máj. 18. 20:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Most nem tudom hogy sajnáljalak, vagy ne.

Egy kissebbségi komplexusos f*sszal vagy együtt aki retteg hogy lecsapnak a kezéről mert ezerszer jobbnak tart téged magánál és tudja hogy bármikor találnál nála jobbat. Bár gondolom nem az itt válaszolók véleménye alapján fogsz kilépni a kapcsolatodból :)

Te tudod, mennyire vágysz nyugodt életre. Felőlem nyugodtan házasodj össze egy olyannal akitől menekülni kellene.

20/F

2022. máj. 19. 03:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha van oka bizalmatlannak lennie, abban az esetben érthető.

Ha ez nem áll fent és nem is viselkedsz kirívóan, akkor nem fair.

Szerintem fél, hogy be pacsizol.

Udv egy férfi fajtársad. :D

2022. máj. 19. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!