Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?Ha egy stabil párkapcsolatban élő férfi ezt teszi. Állítólag szereti a párját, nem akar mástól semmit rajta kívül. De mégis egy közös ismerős jóval fiatalabb független lány képeit nézegeti a Facebook-on.
Időnként rá keres a profiljára. Korábban még nem volt együtt a jelenlegi párjával még a csaj néhány fotóját is lementette a Facebook-ról a telefonjára.
De azt már most nem teszi csak időről időre nézegeti az újabb képeit a face-en. Amikor rá kérdez a párja akkor azt mondja hogy nem akar a csajtól semmit.
Szerintetek akkor miért nézi a képeit?
Ja és korábban minden fotóját belájkolta.
A párja szólt ezért, azóta nem lájkolja csak nézegeti.
Miért nem tud erről leszokni?
A párját borzasztóan zavarja ez.
Mit lehet ez ellen tenni?
A magyarázat egyszerű. A férfiak többsége nem olyan nővel van együtt, akit valóban akar, hanem azzal, amelyik éppen összejön neki. Ezt a PUA már a 2000-es években felfedte, de a szociológia, pszichológia még titkolja, vagy nem ismeri a jelenséget.
Zsédenyi Csaba a könyvében egy olyan szimbolikus képet használ, hogy olyan ez a dolog, mint amikor az ember megy a sivatagban, és megszomjazik. Tudja, hogy csak a 100%-os gyümölcslével érné be, de a szomjúság miatt már az 50%-os gyümölcslevet is elfogadja. A kép a férifiak a párválasztását nagyon jól leírja.
3/4. Ha tetszik neki akkor miért nem öt választotta.
Miért engem?
Már előttem is ismerte.
2/5.
Nem hinném, hogy én 50%-os lennék a másik csaj meg 100.
Fiatalabb tőlem, de szarabbul néz ki mint én.
Meg ha tetszik neki akkor miért nem vele kezdett miért velem.
Mert a csaj rá se nézz úgyhogy felesleges epekedni.
Engem meg baromira sért ez.
Ha nincs ló jó a szamár is.
Én nem szeretnék szamár lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!