Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?Ha egy stabil párkapcsolatban élő férfi ezt teszi. Állítólag szereti a párját, nem akar mástól semmit rajta kívül. De mégis egy közös ismerős jóval fiatalabb független lány képeit nézegeti a Facebook-on.
Időnként rá keres a profiljára. Korábban még nem volt együtt a jelenlegi párjával még a csaj néhány fotóját is lementette a Facebook-ról a telefonjára.
De azt már most nem teszi csak időről időre nézegeti az újabb képeit a face-en. Amikor rá kérdez a párja akkor azt mondja hogy nem akar a csajtól semmit.
Szerintetek akkor miért nézi a képeit?
Vettél már neki sólyom fejére való sapkát is? Mert az utcán is jönnek-mennek nők. Boltba sem mehet? Ott is vannak csajok.
Nem veszed észre, mekkora ostobaságokat írsz?
Az mindegy, hogy te mi szeretnél lenni. Azt nem döntheted el, hogy neki kire csorog a nyála. Ha nem felel meg a szamár szerep, akkor otthagyod. Ennyit tudsz tenni.
11.Nem az a baj ha az utcán meg nézz bárkit. Hanem az hogy mindig ugyanazt az egy nőt nézi mintha bele lenne zúgva.Ha az kell neki akkor ne velem legyen.
Ha velem van akkor meg ne foglalkozzon mással is.
Mert ez nem ferr.
Akkor meg tűrjed. Hiába szeretnéd, ha neki másra csorog. Mit vársz? Mondjuk meg a pasikádnak, hogy azonnal törölje a nyálcsorgatós nőt?🤷🏼♀️
"Nem hinném, hogy én 50%-os lennék a másik csaj meg 100."
Kedves Kérdező,
Én nem mondok véleményt rólad ilyen tekintetben, mivel nem ismerlek téged. Nem is szeretnék ítélkezni feletted.
A sivatagos kép, amit a szerzőtől idéztem, nem a nőket, hanem a férfiak egy jelentős részének drámai párválasztási szokásait szimbolizálja. A szerző nem a nőket akarja lealacsonyítani, hanem arra mutat rá, hogy szükséges lenne, hogy a férfiak megtanuljanak ismerkedni.
Abban fakadóan viszont amit leírtál, úgy tűnik, hogy a párodnak a másik nő kellene, viszont mivel nem sikerült(?) vele összejönnie, ezért választott téged.
17. Az a csaj 20 évvel fiatalabb a páromnál.
Hiába epekedik utana a csajnak nem kell, nyilván egy korban hozzá illő férfi kellene neki.
Csak nekem rossz ha arra gondolok miközben velem van lehet a másikra gondol. Ez nagyon megalázó.
Teljesen mindegy, hogy a csajnak kell-e.
Itt arról van szó, hogy te egy olyan emberrel vagy együtt, aki mást akar, és feltehetően gondolkodás nélkül lelépne, ha az adna neki egy esélyt.
Hogy miért tűrőd ezt, az egy jó kérdés. Szerintem neked egy olyan pasi kellene, akinek csak te kellesz.
#2 és #17 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!