Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan nagy kérés?
Tudom, nem az online térben kell élni, stb… abszolút nem ott élünk, de szerintem akkor is gondokat tud okozni.
Korábban a párom minden jött-ment lányt bejelölt, lájkolt majd kértem, hogy ne tegye, mert számomra ez megalázó. Leállt vele, sokáig alig használta az oldalait, de a minap elment dolgozni és mondta, hogy volt ott egy vele egyidős csaj (villanyszerelő a párom és a lány testvérének dolgozik). Valamiért kiváncsi lettem volt egy megérzésem és ránéztem, egyből bejelölte a lányt mind3 platformján. Annyira rosszul esik, hogy magasról tesz a kérésemre, holott már megbeszéltük és volt előzménye. Ti mit tennétek a helyemben? 24/N
Nekem ez úgy tűnik, mintha már most, melletted ismerkedne, csajozna. Durva. Aki szerint okés, hogy random kvázi idegen lányokkal chat-elget meg gyűjti őket ismerősnek, és ez nem fura, még magának is hazudik. Ilyet hűséges férfi nem csinálna, mert egyszerűen nem érdeklik más nők.
Az én párom normális. Teljesen. Értsd, ugyanannyira hidegen hagyja az online tér, mint engem. Ebbőp kifolyólag nem bújja ezeket a fo$ appokat és jelenben, velem él. Javaslok hasonló "terápiát".
Én pasiként szeretem ha irkál pasikkal, legalább kiderül hogy hűséges e és nem csak addig amíg tiltva van.
Bár volt már olyan csajjal is vitám, hogy olyan nincs hogy egy pasi hűséges, ha van lehetősége egy jó csajjal, de van, aki szerint nincs azzal vitázni sem szeretnék, mert nincs miről, ha jobban tudja, hogy pl. én mit tennék egy kapcsolatban..
Ne haragudjatok! Muszáj kiirnom
Nekem 2eve meghalt a szerelmem, imadtuk egymast
Meg se fordult a fejemben hogy más nőkkel flörtöljek nézegessem a profiljukat! Na jó persze én hűséges pasi vagyok!
Ugyanez oda vissza ment! Belatom különleges kapcsolat volt szerintem, ahogy a jelek is mutatják manapság 100/6-8kapcsolatnal ha van ilyen
Ez a férfiak szégyene! Sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!