Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan nagy kérés?
Tudom, nem az online térben kell élni, stb… abszolút nem ott élünk, de szerintem akkor is gondokat tud okozni.
Korábban a párom minden jött-ment lányt bejelölt, lájkolt majd kértem, hogy ne tegye, mert számomra ez megalázó. Leállt vele, sokáig alig használta az oldalait, de a minap elment dolgozni és mondta, hogy volt ott egy vele egyidős csaj (villanyszerelő a párom és a lány testvérének dolgozik). Valamiért kiváncsi lettem volt egy megérzésem és ránéztem, egyből bejelölte a lányt mind3 platformján. Annyira rosszul esik, hogy magasról tesz a kérésemre, holott már megbeszéltük és volt előzménye. Ti mit tennétek a helyemben? 24/N
Nekem van 1600 ismerősöm a facebookon, ezeknek fele egy bizonyos alkotói tevékenységgel kapcsolatos ismeretség, nagy része nő. A másik fele egy életen keresztüli munkahelyi ismeretség, azoknak nagyjából a fele nő. szóval összesen van kb. 1000-1100 nőnemű ismerősöm. Ezeknek a hölgyeknek az ostoba politikai meg nyálas otthon kigondolt lélekbúvári megnyilvánulásain kívül a pozitív dolgaikat lájkolom, azt is, mikor felrakja a balatoni képeket az unokahugival, és közben kilóg a negyede emlője a bikinifelsőből. Akkor én most nagyon hűtlenkedő vagyok? Ez ostobaság.
És, mint még a net előtti időszakban szoktam mondani, mikor a lájkolás akkori megfelelőjeként arról volt szó, hogy márpedig feladóként női névvel jelzett boríték ne érkezzen (mert a terméket majd gondolati úton rendeli meg, ugye? :D ), nem kell a megcsaláshoz semmi, csak megyek a kisboltba, összekacsintok a pénztároslánnyal, és a raktárban testnedveket cserélek. Márpedig kenyeret meg mosóport csak muszáj venni, az önkormányzatnál ügyet intézni, adóbevallást feladni - hát ezek mind kiváló alkalmak voltak kamaty célú ismerkedésre. :D Olvassátok a középkori sikamlós történeteket, hogy vágják át azt, akit a titkolt tevékenységhez át kell vágni. Vagy van tartása az embernek, vagy nincs, ezen múlik, nem pedig a stupid korlátozásokon.
A harmadik, ami szomorú persze, meg az, hogy mit is akartok? Ma az istenbizony bolygóközien nagy szerelmek 3 évig tartanak. Ha nincs gyerek-, vagyon- vagy egyéb közösség, akkor annyi (nyilván régen is azért volt stabilabb a kapcsolat, mert az átlag egyénnek nem volt lehetősége lakást venni). A rengeteg ismerősöm közül van vagy kettő, ahol a gyermek vezetékneve ugyanaz, mint az anyjáé, a többi, ha nem egyszer, akkor kétszer vált már el, mert ha három gyereke van, a tesók családneve mind különböző.
Ok hogy bejelöli pl Facebookon mert ismeri””,, de isnsától kezdve kutya fa**áig miért kell minden lépéséről tudnia idegen”/most ismert nőknek? Nekem is furcsa lenne és megalázónak érezném, bár sokat elmond róla ez a viselkedés, és most nem leszek népszerű… de túlzottan érdeklődik a nők iránt… össze sem jönnék ilyennel😅
Az teljesen más ha pl barátok, vagy pl sütögetésekre összeül ezekkel az ismerősökkel. De akit 1x-2x ha látott élőben… és ezeket akarja tartani marokmarcsi pajtinak…
Bárki bármit mond, nekem az mindig is furcsa volt, hogy kötelező jelleggel be kell jelölni Katikát az irodáról, aki kétszer kért tőlem reggel rántottát, meg online mindenkire nyálazni kell, aki szembe jött velem a folyosón...
Csak mert én vagyok a menő csávó, aki egy névjeggyel megvesz kilóra... Ugyan, hagyjuk már...
Szánalmasak ezek az emberek.
Nincs életük és online próbálnak teremteni maguknak.
Ennél még az is becsülendőbb, aki a szerény könyvtárából építkezik lelkileg.
Én nem is vagyok fent egy közösségi oldalon,fogalmam nem lenne kit jelölget be vagy hány ezer ismerőse van.Kellemetlen dolog ez a közösségi platform,még egy ok ami vitát szül,féltékenységre adhat okot,kontrolalható a másik.😄
Teljesen mindegy kire csorgatja a nyálát vagy jelöl be fb,instán,ha meg akar csalni azt akkor is meg tudja tenni ha kompromisszumra kényszerítve letörli magat minden honnan.
Amennyiben a barátod nemtől függetlenül lájkolná barátait, az számomra nem lenne zavaró. Viszont amit most tesz, bejelöl új lányokat, majd a képeinél egyértelműen tudtukra adja tetszik neki, az flörtölés. Ez számomra jellemhiba, amin a barátod nem fog változtatni, max ideig óráig eltitkolja.
Mit tennék?
Szakítanék, ha a párom mellettem mást keres, akkor nem akarok vele lenni.
Nem nagy kérés.
De a férfiak ilyenek mindig más kell nekik mint ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!