Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy néha úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy néha úgy érzem, hogy hagynom kéne a barátnőmet?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, vele élek, jól megvagyunk. Mostanában többet vitatkoztunk, mert kilépett a munkahelyéről és még nem talált új munkát, emiatt pedig nagy volt a feszültség, de átmentünk ezen az időszakon.

Ennek ellenére sokszor azt érzem, nem is tudom mit.

23 vagyok mindössze, ő 10 évvel idősebb nálam. A fő probléma, hogy ő gyerekeket szeretne és ennek igen erősen hangot is ad, de én még nem tudom mit akarok. A karrieremet konkrétan most kezdtem el. Ennek ellenére egy átlagos nettó 400 ezres fizetést már megkeresek, mondjuk normális diplomával szerintem ennyi ki is jár 3.5 év szenvedés után...

Nah szóval ő gyerekeket akar, én nem tudom, hogy mit szeretnék. Egyszer biztos akarok majd gyerekeket, vagy nem? Mi van ha én nem is akarok? Az idejét meg nem szeretném húzni, hiszen a nőknél természetanyánk és atyánk más szabályokat fektetett le, így nem akarok a gyermektelenség okozója lenni a jövőben.

Egyébként óvszer nélkül szexelünk, szeretkezünk és semmit nem szed, normális hogy 3 év alatt 1x volt olyan, hogy + lett a terhességi teszt, de elment a baba pár hét után.

Akkor nagyon sokat sírt. Meg alapjáraton elfogadtam a helyzetet, hogy jó akkor lesz egy gyermekem, nagy ügy. Szóval már tudom is, hogy mit élnék át így az elején és nem zavarna, lehet csak félek az egésztől?

Ő nagyon szeret engem, magam sem értem miért. Mindig azzal jön, hogy azt álmodta, hogy szült és olyan szép haja volt a gyereknek mint nekem stb-stb..

Az is zavar, hogy nekem ez az első komolyabb kapcsolatom. 1 futó kalandom volt előtte, és 1 lányka akivel fél évig jártam, de nem feküdtem le vele. Szóval ezek ilyen középiskolás gagyiságok.

Néha azt érzem lehet, hogy ez a 10 év sok lenne. Mások mit szólnának, de nézni kéne másokat egyáltalán? Még a nagyon standardet követő szülei is elfogadtak engem.

2022. aug. 28. 23:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Együtt laktok?
2022. aug. 29. 09:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Bocs, most látom, hogy igen.
2022. aug. 29. 09:44
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Látszik hogy még elég gyerekes a felfogásod. Egye fene ha besikerül a gyerek had jöjjön. Szerintem ahogy írod is te nem akarsz gyereket csak ha már sikerül had örüljön az asszony és pont. Nem vagy még kész apának lenni. Viszont ha nem is vágsz bele sanszos hogy a párod keres majd mást. Az viszont nekem gyanús hogy 3 év alatt védekezés nélkül egyszer sikerült teherbe esnie és akkor is elvetélt. Vagy valamelyikőtökkel baj van vagy valahogyan is de védekezik a párod.
2022. aug. 29. 11:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne a normális, ha ilyen esetben folyamatosan úgy éreznéd, hogy hagynod kell a barátnődet. De neked csak az a lényeg, hogy jaj, legyen a farkamra egy vonzó nő, mert amúgy picsognék... kb. ez a lényege annak, hogy "jaj, de hát jó nő" meg "jaj, de hát alacsony vagyok"...
2022. aug. 29. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!