Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódom a barátnőmért, szerintetek normális amit csinál? Szerintem ez nem egy jó kapcsolat.
A barátnőm kb fél éve ismerkedett meg a barátjával, de már nem igazán lehet kapcsolatnak nevezni, ami köztük van.
A barátja szégyelli őt, nem akarta bemutatni a családjának, mindig kifogásokat keres közös programokra. Csak akkor ugrik, vagy kezdeményez ha szexről van szó.
A barátnőm ebbe belenyugodott. Elfogadta, hogy csak a szex működik, és engedte, hogy kihasználja. Szexuálisan aztán érzelmileg is.
Folyton szomorú, és nekem írja le a gondokat, hogy normális párkapcsolatra lenne szüksége, de így nem működik.
Én mindig írom, hogy hagyja abba a viszonyt a pasival, de őt nem érdekli. Ha össze is vesznek, akkor pár nap múlva megint elkezdenek beszélgetni és szexrandit egyeztetni.
Utána ugyanez van, jól esik a szex, de mindig sír, hogy miért nem lehet több ebből a dologból.
Én ezerszer elmondtam neki, hogy hagyja abba az egészet azzal a pasival, és keressen normálisabbat. De valahogy elmegy a füle mellett. Hagyja, hogy földig tiporják az önbecsülését, mint nő, megalázzák, kihasználják.
Én elmondtam neki, hogy szexre kell neki, nem lesz semmi több, ő mégse képes ezt megérteni, vagy megérti, de úgyis megy utána, mert hajtja a vágy. Mit lehet így tenni vele? Hogy értessem meg vele, hogy az lenne a legjobb neki, ha lezárná az egészet?
Komolyan a szex a legfontosabb egy nőnek? Akkor is ha úgy kezelik, mint egy kutyát? Én ezt nem tudom megérteni.
A barátnőm nem a csajom megnevezést takarja, a legjobb barátnőm, és nekem nincs közöm a sztorihoz.
Róla van szó és a "pasi"járól. Én segíteni szeretnék rajta, mert látom szenvedni, és futni egy szekér után, ami nem veszi fel. De nem tudom hogy segítsek.
"Komolyan a szex a legfontosabb egy nőnek?"
Ha a legjobb barátod, ismered. Én soha nem tudnék így gondolni a legjobb barátomra, hogy valamit azért csinál, mert férfi. Azért csinálja, mert Laci.
Előbb-utóbb rá fog jönni magától. Ha piszkálod vele, téged fog lekoptatni, hogy nincs igazad.
Javaslom, ne tegyél semmit, ha majd ő is felismeri a dolgot, akkor legyél ott mellette és támogasd.
Azt gondolom, hogy azon és csak azon lehet érdemben segíteni, aki valóban akarja a változást, nemcsak panaszkodik, picsog, rinyál.
A barátnődet a pasi kihasználja? Talán igen. A barátnőd viszont téged! Lelki szemetesládának, de tenni nem tesz semmit.
Én azt tenném, hogy megmondanám neki, hogy:
- fontos számomra a személye, a barátságunk, mindig számíthat rám, a legnagyobb bajban is
DE !!!!!
- akkor és CSAK akkor keressen ezzel a problémájával a továbbiakban, ha tesz is valamit, mert rossz nézni, ahogy tönkreteszi magát és sem ehhez, sem a semmitérő energiavámpírkodásához nem szeretnék asszisztálni.
Ha köztetek ez egy igazi barátság, akkor megérti és valamikor (talán!) lesz változás.
Ha nem és még ô sértődik meg, hogy de bunkó és érzéketlen vagy az ezredik rinya után is, akkor tudod a dolgod.
Nem tudsz helyette felelős döntèst hozni, de azt is lásd, hogy indirekt módon azzal, hogy nálad kiszelepelheti a feszkót- benne tartod (jobban mondva a panaszkodásával magát benne tartja) ebben a méltatlan helyzetben.
Az igazi barát nem fél fájó lépést sem tenni...
Hát lehet hogy nagyon mellé lövök,de én ebbe azt érzem hogy a barátnőd kapaszkodik a srácba,hogy legyen valaki.Kicsit fura hogy miért szégyelli őt a srác,és miért nem akarja a szüleinek bemutatni? Talán nem túl előnyös külsővel rendelkezik? Mert ha így van,akkor a barátnőd nem akarja elengedni azt,hogy legalább van valakije,még ha olyan is amilyen.És hogy jobb ez így ahogy van,mintha egyedül lenne,magányosan.
Vagy lehet tévedek,és egyszerűen csak a barátnőd elkezdett érezni a srác iránt.A szex-el sokszor jönnek az érzelmek is.És így nyilván nem szeretné ha eltűnne az életéből.
Fél év utan még nem kell bemutatni a családnak persze titkolni se kell.
Inkabb az hogy hajlando e a srac egyeb nyilvanos programra is
Először is szögezzük le, hogy fogalom zavarban vagytok!
Másodszor meg ez nem kapcsolat!
Harmadszorra meg ez dugó pajtinak van tartva a lány.
Negyedik meg ki kéne dobni a fickót a lánynak, hiába szerelmes a fiúba
Ötödik: itt csak a lány sérül benne, ki van használva minden téren.
Összegezve jó nagy hulye a kislány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!