Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek biztos és jó kapcsolat az, ahol az egyik fél közömbös a másikkal? Megéri házasságot és gyereket tervezni?
Nem az én kapcsolatomról van szó, hanem a tesómról. Nem értem őt, és féltem, hogy belefut valami marhaságba..
Van párja, már 12 éve vannak együtt, együtt is élnek 6 éve. Az elmúlt két-három évben a következő a menetrend: a tesóm heti egy vagy két este minimum nálunk alszik (szüleimnél; én még velük élek), néha többet. Ha vagy ő, vagy a párja beteg, akkor 1-2 hétig van itt. Ha korábban vagy később kell munkába mennie, akkor előző nap nálunk alszik és innen megy. Most az utóbbi pár hónapban emlegeti, hogy a párja kérte, hogy legyen otthon többet (reggel 5-kor megy el dolgozni, és este 8-9 körül ér haza átlagos hétköznapokon, szombaton meg egész nap suliban van, ezt nehezményezi már a párja), erre most is nálunk van múlt hét szerda óta folyamatosan. Szabit vett ki, itthon lazít, tévézget. Pénteken átjött a párja, hogy meglátogassa, abból az lett, hogy anyuval és velem beszélgetett, amíg a tesóm az újságot bújta a fotelben, és rá se bagózott. Az elmúlt időszakban _látványosan_ közömbös a párja iránt.
Most újítják fel a lakásukat, csinálják a babaszobát, jövőre bele akarnak vágni a babaprojektbe.
Jó ötlet ez így? Lehet ennek jó vége?
Nem tudom már, hogy mit gondoljak.
Szerintetek beszéljek erről a tesómmal, hogy ne csináljon hülyeséget? Vagy hagyjam, mert nem az én dolgom? De nem akarom, hogy 3 ember élete el legyen cseszve. :(
Mit gondolnátok? Mit tennétek?
Ahogy egyes mondja. Személy szerint én sem tartom jó ötletnek, könnyen sírás lehet a vége.
32/f
4-es
Milyen egyszeri alkalomról van szó?
Írtam, hogy az elmúlt pár évben ez a menetrend folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!