Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha a barátnőmet nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a barátnőmet nem zavarja ha más nőkkel beszélgetek?

Figyelt kérdés
Nos engem nagyon zavar, hogy a munkahelyén beszélget férfiakkal és úgy mindenkivel is kedves még egy idegennel is az utcán. Ellentétben abarátnőmet nem zavarja, hogy más nőkkel beszélgetek. Eddig nem beszélgettem más nőkkel és a napokban vitáztunk ezzel kapcsolatban, hogy ilyen nincs egy párkapcsolatban. Ő erre azt reagálta, hogy megbízik bennem, ezért nem zavarja, hogy nőkkel beszélgetek. Valamiért nem tudom bevenni ezt a megbízok benned dumát,és, hogy lássa milyen pocsék érzés nekem, elkezdtem beszélgetni egy másik nővel, de nem reagált erre semmit csak annyit, hogy jól van....
2022. márc. 30. 12:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
O felnott. Te nem.
2022. márc. 30. 12:44
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ő bízik benned. Te benne nem.
2022. márc. 30. 12:46
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Normális. Ő nem olyan hisztis pcsa, mint te

A mostani és az előző párom is borzalmasan féltékeny, ezzel szemben én egyáltalán nem, ilyen is van

2022. márc. 30. 12:47
 4/19 A kérdező kommentje:
De ti nem lennétek féltékenyek?
2022. márc. 30. 12:53
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 15 éves szintjén vagy.
2022. márc. 30. 12:56
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék féltékeny, amíg nincs okom rá. Az, hogy valaki kedves, közvetlen az nem ok. Te nem beszélgetsz a kollégáiddal?
2022. márc. 30. 12:58
 7/19 anonim ***** válasza:
33%

Szia!

Én nő vagyok. Hát az, hogy pár szót vált valaki mással oké, de az, hogy irogatnak egymásnak, meg beszélgetnek folyamatosan kettesben, nagyon nem. Nálam ebből iszonyú balhék voltak régen.

2022. márc. 30. 13:01
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Te minden nőt meg akarsz búbolni, akivel szóba állsz?
2022. márc. 30. 13:05
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

"ilyen nincs egy párkapcsolatban"

hű, van baj bőven. Te nem párkapcsolatot akarsz, hanem birtokolni a másikat.

Telejsen normális, hogy másokkal beszélget, kedves hozzájuk. Nem csak te létezel a világon...

2022. márc. 30. 13:06
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a beteg. Mi az, hogy nem beszélgethet kollégával?
2022. márc. 30. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!