Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha barátnőmet zavarja,hogy mikor megyünk az utcán ránézek más nőre?
Nem normális, nem közlekedhetsz becsukott szemmel. Az probléma lenne, ha megbámulnál, utánanéznél valakinek, de ha jól értem nem erről van szó.
Az, hogy önértékelési problémája van, azt kezelje; ha egyedül nem megy, pszichológussal.
Ha ugy csinálod, hogy a masik csaj is észreveszi hogy őt lesed az alázó.
Vagy ha szemezel is másokkal.
Helyzettől függ. Szerintem megalázó is lehet.
Egyszer fiatalabb koromban az egyetemről jöttem kifelé és szembe jött velem egy pár, akik beszélgettek. A férfi végigbámult, mire elhaladtamban a csaja elkezdett vele ordítani, hogy “Rám néznél, mikor hozzád beszélek?” Szerintem igaza volt. Én éreztem kellemetlenül magamat a csóka helyett is. Fordítva nekem is rosszul esne.
Előre nézve is lehet úgy csinálni, hogy a párodra nézve megalázó legyen, legfőképp ha sokáig nézed vagy a nőknek feltűnik, hogy nézed, esetleg szemeztek is.
Foglalkozz a barátnőddel inkább.
Envem nem zavar bizonyos kereteken belül. Nyilván ha mentek az utcán és szembe jön egy csaj és ránéz nem ordítom le a fejét.
Ha utána fordulna lecsapnám a fejét nyilván valóan 😂 + ha hozzá beszélek és nem rám figyel akkor is.
Szituáció függő
De sajnos nagyon sok nő iszonyat féltékeny indok nélkül.
Respect a kivételeknek! ✌️ #énisittvagyok
A férjem ügyesen csinálja, sosem bántana meg azzal, hogy észrevehetném.
Igaz, nem is lesem, ő mit les.
Mondod neki eleget hogy szereted? Kifejezed hogy fontos neked? Érzi hogy szereted?
A reakcióiból ítélve a válasz nem.
Ha így álnál hozzá, és nőne kicsit az önbizalma akkor kevésbé zavarná.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!