Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK, ha egy lány mondjuk ír nektek iwiw-en mert tetszetek neki akkor elmondjátok a haverjaitoknak és ha nem jön be csaj röhögtök rajta?
Nekem sem volt még soha ilyen szerencsém(vagy mikor mi).
Nem tudnám megítélni pontosan, hogy milyen ember lehet, nem néznék rá szerintem "ferde szemmel". Amúgy nem mondanám el nekik, mivel marhára nem rájuk tartozik, nem mondanám el senkinek; meg nem is röhögnék rajta, ha nem jön be, inkább sajnálnám kicsit :S
17/F
attol fugg hogy mikor es holl es hogyan keri el azt az msn cimet,ha ugy talal akkor leadom,de elobb meg poenkodok egy keveset es csak utanna.
Hát remélem is hogy vannak normálisabbak. de nem lehet eldönteni, hogy ki milyen
ez volt az egyik valaszod,ebben remenykedem en is anoknel,de semmi ertelme.
nem gondolod hogy egy kicsit serto ez a valasz?senki sem egyforma,nem felelhet meg mindenki csak neked.
Nekem sem volt még soha ilyen szerencsém(vagy mikor mi).
Nem tudnám megítélni pontosan, hogy milyen ember lehet, nem néznék rá szerintem "ferde szemmel". Amúgy nem mondanám el nekik, mivel marhára nem rájuk tartozik, nem mondanám el senkinek; meg nem is röhögnék rajta, ha nem jön be, inkább sajnálnám kicsit
=))=))
bas szus ezen jot rohogtem,az ilyen ferfiak kerulnek barat zonaba egy nonel,merek fogadni barmibe hogy nincsen baratnod,te vagy az aranyos kedves sracc,a cukipofa,ezt utalyak anok,legyel mar ferfi,es te is tudod hogy kirohogod azt a lanyt aki rondan nez ki,baratjaidnak lehet nem mondod el,mert szivatnak utanna vagy mit tudom en,de meg se probajjal nekem ezek utan magyarazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!