Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megláttam egy csajt iwiw-en...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megláttam egy csajt iwiw-en és ki volt neki írva hogy ha megakarsz ismerni akkor vegyél fel msn-re. Nekem nagyon tetszik a csaj és fel is vettem msn-re. Mivel kezdjem?

Figyelt kérdés
a kérdéseem az lenne hogy mivel kezdjek vele beszélgetni ha fent lessz msn-en? nagyon nincs sok tapasztalatom csajok terén, sőt párkapcsolatok terén. válaszotokat köszönöm szépen amennyiben értelmeset tudtok adni válaszként
2010. márc. 23. 16:38
 1/6 anonim válasza:

pl. szia! láttalak az iwiw-en és kedves csajnak tűnsz... én X Y (a te neved) vagyok

ugye nem baj h felvettelek?:$

ez szerintem kezdésnek jó, utána a többi meg úgyis jön magától

2010. márc. 23. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:

ismered a csajt, vagy nem?

ha ismered akkor elő tudsz kaparni valami közöset, közös ismerőst, valamit amin el lehet indulni, de az elején ne nyomulj rá azt nem kamálják :D

ha nem ismered akkor szépen mond meg neki hogy itt meg ott láttad és megismernéd :D itt már nyitott lapokkal játszol, de itt se nyomulj túlságosan az elején :D kérdezd meg hol tanul,mivel foglalkozik,mit szeret csinálni,meg ilyen hasonló baromságok,hogy ne tartson totál őrültnek amiért felvetted :D kb ennyi:D aztán ha már beszélgettek 1 ideje és jó a hangulat akkor dobd be a találka ötletet :D és ha oda juttok NEHOGY moziba meg ilyen helyekre vidd, mer ott nem lehet beszélgetni :D kajálda,romantikus séta,ugyis jó az idő, stb :D na ennyi tippem van egyenlőre :D

2010. márc. 23. 16:43
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

másodiknak: van néhány ismerősöm akit ő is ismer és hát némelyikőjükel egész jó haverságban vagyok de közösen nem szoktunk találkozni mert más-más településen lakunk. de azért köszönöm szépen a válaszokat.

2010. márc. 23. 16:47
 4/6 A kérdező kommentje:
ja és konkrétan nem ismerem a csajt, csak láttam iwiwen és nagyon megtetszett.
2010. márc. 23. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Megnézhetném a csajt csak úgy kíváncsiságból? :)

Amúgy netmaffia.hu fórum keresésbe: miről beszélgessek egy lánnyal.

Ott sokminden le van írva.

2010. márc. 23. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:

ha vannak közös ismerősök,abból el lehet indulni ...

meg akár megfűzheted ezeket a közös ismerősöket,hogy csináljanak olyan programokat, amikre meghívják ezt a csajt is

2010. márc. 24. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!