Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megláttam egy csajt iwiw-en és ki volt neki írva hogy ha megakarsz ismerni akkor vegyél fel msn-re. Nekem nagyon tetszik a csaj és fel is vettem msn-re. Mivel kezdjem?
pl. szia! láttalak az iwiw-en és kedves csajnak tűnsz... én X Y (a te neved) vagyok
ugye nem baj h felvettelek?:$
ez szerintem kezdésnek jó, utána a többi meg úgyis jön magától
ismered a csajt, vagy nem?
ha ismered akkor elő tudsz kaparni valami közöset, közös ismerőst, valamit amin el lehet indulni, de az elején ne nyomulj rá azt nem kamálják :D
ha nem ismered akkor szépen mond meg neki hogy itt meg ott láttad és megismernéd :D itt már nyitott lapokkal játszol, de itt se nyomulj túlságosan az elején :D kérdezd meg hol tanul,mivel foglalkozik,mit szeret csinálni,meg ilyen hasonló baromságok,hogy ne tartson totál őrültnek amiért felvetted :D kb ennyi:D aztán ha már beszélgettek 1 ideje és jó a hangulat akkor dobd be a találka ötletet :D és ha oda juttok NEHOGY moziba meg ilyen helyekre vidd, mer ott nem lehet beszélgetni :D kajálda,romantikus séta,ugyis jó az idő, stb :D na ennyi tippem van egyenlőre :D
köszönöm a válaszokat
másodiknak: van néhány ismerősöm akit ő is ismer és hát némelyikőjükel egész jó haverságban vagyok de közösen nem szoktunk találkozni mert más-más településen lakunk. de azért köszönöm szépen a válaszokat.
Megnézhetném a csajt csak úgy kíváncsiságból? :)
Amúgy netmaffia.hu fórum keresésbe: miről beszélgessek egy lánnyal.
Ott sokminden le van írva.
ha vannak közös ismerősök,abból el lehet indulni ...
meg akár megfűzheted ezeket a közös ismerősöket,hogy csináljanak olyan programokat, amikre meghívják ezt a csajt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!