Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj aki nagyon bejön nekem. Megnéztem iwiw-en és nincs kiírva, hogy van-e pasija vagy nincs-e. Semmi nincs kiírva. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy kamu adatlapról bejelöltem, és ő visszajelölt, így ismerősként is látom az adatait, és úgy sem ír semmit a családi állapotáról.2010. jan. 31. 01:21
1/17 anonim válasza:
szarintem puhatolózd körbe hogy van e valakije ha nincs akkor hajts rá de ha van akkor se csüggedj valahogy próbáéld eg belőle kiszedni hogy bejössz e neki:) ;)
2/17 A kérdező kommentje:
Hááát, nem lesz egyszerű feladat. Nem akarok beégni és fogalmam sincs, hogy hogyan mennyek oda hozzá (milyen indokkal, vagy mit mondjak). Soha nem mertem igazán odamenni a csajokhoz. :(
2010. jan. 31. 01:27
3/17 anonim válasza:
"Szia! Lattalak suliban/buliban/mittomenhol, es megtetszettel. Van kedved beulni egy kavera?" pl. valami ilyesmi
RJ 19/F
4/17 anonim válasza:
háth így is lehet de könyebb lene ha lene vmien kamu indokod am az alső vok:D
5/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a nyomulós fajta.
Én is valami kamu indokra gondoltam, csak sajnos nem tudom, hogy mi legyen az. :S tippem sincs
2010. jan. 31. 01:50
6/17 anonim válasza:
Hmm... csajok altalaban ertekelik, ha ramenos vagy.
RJ 19/F
7/17 anonim válasza:
minek kell kamuzni????
uristen.én tuti elküldenélek. miért nem tudsz neki írni a TE iwiwedről,hogy megtetszett,és megadná e az msncímét,mert meg szeretnéd jobban ismerni?
vagy bármmiiii.csak könyörgöm,ne kamuzz!!
8/17 anonim válasza:
én nem is egyszer beégtem egy csaj előtt, de a végén sikerült összejönni vele. lehet hogy így most hülyén hangzik, de a beégések után vártam egy fél évet, és újra megpróbáltam :)
9/17 anonim válasza:
bocs h beleszólok. de sztem ez a családi állapotos izé tök hülyeség.. kérdd el msnét..vagy telszámát... és dumáljatok.. aztán majd úgyis kiderül h vane vkije..
10/17 anonim válasza:
Hülyeség hát, mert az én ismerőseim közül minden 2. embernél az van kiírva hogy egyedülálló (nemtől függetlenül!) és szinte mindegyiknek tartós kapcsolata van. Úgyhogy ebből nem lehet kiindulni.
És szerintem se kamuzz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!